Teknoloji

Bose QuietComfort Ultra ve QuietComfort Ultra Earbuds ile Sony’ye yanıt vermeye hazırlanıyor

bose quietcomfort ultra

Sony’nin WH-1000XM5 ve WF-1000XM5 kablosuz kulaklıklarına oldukça güçlü rakipler geliyor. Gürültü engelleme denince akla gelen ilk markalardan biri olan Bose, iki farklı seçeneği kullanıcıların karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. Bose QuietComfort Ultra ve QuietComfort Ultra Earbuds adını taşıyan kablosuz kulaklıklara ait görseller internete sızdı.

İki kulaklık da siyah ve beyaz renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. QuietComfort Ultra’da müziği kontrol etme ve sesi ayarlayabilmek için fiziksel tuşlar bulunuyor. Böylelikle Bose, Sony’den daha farklı bir çözüm sunmuş oluyor. Kulaklıkta USB-C girişi de mevcut.

QuietComfort Ultra Earbuds ise QuietComfort Ultra II’nin takipçisi olacak. Yumuşak kulak uçları bulunan kulaklığın tasarımı, seleflerininkine benzer olacak.

Bose QuietComfort Ultra ve QuietComfort Ultra Earbuds için ne kadar ödemek gerekecek?

QuietComfort Ultra’nın Fransa’da 499.95 avro karşılığında satılması bekleniyor. QuietComfort Ultra Earbuds’ın fiyat etiketinde ise 349.95 avro yazacağı söyleniyor. Bunlara ek olarak, standart QuietComfort modelinin de siyah, beyaz ve yeşil renk seçenekleriyle 399.95 avro fiyat etiketiyle satışa çıkacağı konuşuluyor. Ultra ve Ultra Earbuds’taki bazı özellikleri standart QuietComfort’ta da bulmak sürpriz olmayacaktır.

Bose QuietComfort Ultra ve QuietComfort Ultra Earbuds’ın önümüzdeki ay resmiyet kazanması bekleniyor. Dolayısıyla yakında kulaklıklar hakkında başka detaylar duymak sürpriz olmayacaktır.