Eğlence

Borderlands 4, 2025’te oyuncularla buluşacak

borderlands 4

Gamescom 2024’te en önemli duyurulardan biri Borderlands’ten geldi. Gearbox Software ve 2K Games’in imzasını taşıyan yeni Borderlands oyunu Borderlands 4, 2025’te oyuncularla buluşacak.

Yayınlanan duyuru videosunda oynanışla ilgili bir detay bulunmuyor. Bu biraz hayal kırıklığı yaratsa da, bir duyuru fragmanı için sürpriz değil. Buna ek olarak, oyunun çıkışına yaklaşık bir yıl olması da fragmanda oyun görüntüsü olmamasını anlaşılır kılıyor.

Borderlands oyunları ortak çalışmaya dayalı birinci şahıs nişancı (FPS) deneyimi ve keskin mizah anlayışıyla ün salmış durumda. Dolayısıyla Borderlands 4’ün de bu iki özelliği koruması bekleniyor.

Borderlands 4 ile çizgi film tarzından vazgeçilebilir

Daha önceki üç oyunun ayırt edici özelliklerinden biri olan çizgi film tarzı tasarımdan ise vazgeçilmiş gibi görünüyor. Fragman, çılgın Borderlands dünyasından ziyade prestijli bir televizyon bilimkurgu dizisinin reklamını yapıyor gibi görünüyor. Ancak henüz ilk duyurunun yapıldığını ve önümüzdeki dönemde oyunun geliştirme sürecine dair daha fazla güncellemenin geleceğini unutmamak gerekiyor.