EğlenceManşetler

ROG Ally X, Türkiye’de satışa sunuldu

asus rog ally x

ASUS Republic of Gamers (ROG), popüler el oyun konsolu ROG Ally’ın yeni modeli ROG Ally X’i Türkiye pazarına sundu. Haziran ayında gerçekleştirilen Computex 2024 Fuarı’nda tanıtılan ROG Ally X, özellikle oyuncular için çeşitli donanım iyileştirmeleriyle dikkat çekiyor. Bu model, Windows 11 oyunlarını hareket halindeyken en iyi şekilde oynayabilmeniz için tasarlandı.

Asus ROG Ally X özellikleri ve iyileştirmeleri

ROG Ally X, AMD Ryzen Z1 Extreme işlemcisi ile yüksek performans sunuyor. Yenilenmiş kasası, ergonomiyi artırırken soğutma ve bağlantı konularında da iyileştirmeler sağlıyor. Bu model, artırılmış depolama kapasitesi, yükseltilmiş RAM ve geliştirilmiş pil ömrü ile öne çıkıyor. Bu sayede kullanıcılar, daha uzun süre kesintisiz oyun deneyimi yaşayabilecekler.

Ayrıca bu taşınabilir oyun konsolu yeni bir özelleştirilebilir oyun kütüphanesi ve birleşik sistem güncellemeleri içeren Armoury Crate SE 1.5 yazılımıyla geliyor. Bu yazılım, oyunları her zamankinden daha iyi bir şekilde yönetmenize ve oynamanıza olanak tanıyor. Dünya ile aynı anda Türkiye’de de satışa sunulan bu ürün, avantajlı fiyatlarla sadece ASUS E-Store’da mevcut.

ASUS, yeni ürünüyle birlikte ile birlikte oyuncuların ihtiyaç duyduğu tüm detayları düşünerek tasarım ve donanım açısından önemli geliştirmeler yapmış durumda. Gelişmiş bağlantı seçenekleri, daha iyi soğutma sistemi ve ergonomik yapısı ile, oyun tutkunlarına en iyi performansı sunmayı hedefliyor.

ROG Ally X, Türkiye’de ASUS E-Store üzerinden 36.999 TL fiyatla satışa sunuluyor. Yüksek performansı ve taşınabilirliği ile öne çıkan bu model, oyunseverler için ideal bir seçenek oluşturuyor. ASUS, bu yeni modeli ile birlikte oyun dünyasında fark yaratmayı sürdürüyor.

İLGİLİ HABERLER