Eğlence

Ubisoft, eski Assassin’s Creed oyunlarının yeni versiyonlarını hazırlıyor

assassin's creed remake

Eski Assassin’s Creed oyunları, büyük olasılıkla daha iyi grafikler ve daha yeni konsollar ve daha güçlü PC’ler için diğer iyileştirmelerle birlikte modern bir şekilde yeniden tasarlanmış şekilde remake versiyonlarıyla oyuncularla buluşacak.

Ubisoft’un CEO’su Yves Guillemot, şirketin web sitesindeki bir röportajda kendisine serinin bir sonraki adımı sorulduğunda Assassin’s Creed’in yeniden yapımlarının üzerinde çalışıldığını açıkladı. Yeniden yapımların şirketin yarattığı eski dünyaları yeniden ziyaret etmesine ve modernize etmesine olanak sağlayacağını söyleyen kendisi, röportajı yapan kişiye “bazı eski Assassin’s Creed oyunlarında hâlâ son derece zengin dünyalar bulunduğunu” söyledi.

Guillemot ayrıca Ubisoft’un hedefinin Assassin’s Creed oyunlarının daha düzenli çıkmasını sağlamak olduğunu ancak “her yıl aynı deneyimin yaşanmasını sağlamak olmadığını” söyledi. Kutsal Roma İmparatorluğu’ndaki cadı duruşmaları sırasında geçen yaklaşan Assassin’s Creed Hexe’nin “Assassin’s Creed Shadows’tan çok farklı bir oyun olacağını” söyledi. Shadows, Japonya’da Sengoku döneminin sonunda geçiyor ve feodal lord Oda Nobunaga da dahil olmak üzere o döneme ait gerçek olayları ve tarihi figürleri içeriyor. 15 Kasım’da dünya çapında satışa sunulacak.

Hangi Assassin’s Creed oyunlarının remake versiyonları hazırlanıyor?

Guillemot, Ubisoft’un hangi oyunlar üstünde çalıştığı konusunda bilgi vermedi. Ancak Kotaku’da daha önce çıkan bir habere göre, Black Flag’in yeni bir versiyonu üstünde çalışıyor. yüzyıl korsanlarına odaklanan aksiyon-macera oyunu 2013 yılında piyasaya sürüldü ve serinin en sevilen oyunlarından biriydi. Ubisoft’un ayrıca oyuncuların Shadows’un çıktığı gün serideki oyunları başlatmak ve oynamak için kullanabilecekleri “Animus hub” adlı yeni bir platform başlatması bekleniyor. Eskiden Infinity olarak bilinen Animus merkezi de potansiyel olarak bir mağaza olabilir ve eğer bu doğruysa, Ubisoft’un merkez aracılığıyla satabileceği daha fazla Assassin’s Creed sürümü üzerinde çalışması mantıklı olacaktır.

İLGİLİ HABERLER