Teknoloji

Apple, HomePod ve HomePod mini’yi Türkiye’de satışa sundu

apple homepod ve homepod mini

Apple, 10 Mayıs itibarıyla Türkiye pazarına sunduğu 2. nesil HomePod ve HomePod mini ile evlere sıra dışı bir ses deneyimi getiriyor. Müşteriler HomePod’u (2. nesil) 11.999 TL ve HomePod mini’yi 3.999TL fiyatlarla sipariş edebiliyor.

Gelişmiş bilişimsel ses teknolojileri ve akustik yeniliklerle dolu olan bu yeni hoparlörler, estetik tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. HomePod, kusursuz ses kalitesi için özel olarak geliştirilen yüksek hareketli woofer ve karmaşık algoritmaları kullanan S7 çipi ile etkileyici akustik deneyimler vaat ediyor. Oda algılama teknolojisi sayesinde, hoparlör bulunduğu mekâna göre sesi otomatik olarak ayarlıyor ve böylece dinleme deneyimini optimize ediyor.

HomePod mini ise, boyutuna rağmen güçlü bir ses çıkışı sunuyor. Apple tasarımı akustik dalga kılavuzu sayesinde 360 derece bir ses alanı yaratıyor ve her yönden eşit ses kalitesi sağlıyor. Apple, bu hoparlörlerin tasarımında, kullanıcılara hem estetik hem de işlevsellik açısından öne çıkan bir ürün sunmayı hedeflemiş.

Müzikseverler, Apple Music üzerinden erişebilecekleri 100 milyondan fazla şarkıyı kristal netliğinde ve derin baslarla dinleyebilirler. Siri desteği sayesinde, kullanıcılar şarkılar hakkında bilgi alabilir, sanatçı ve tür bazında aramalar yapabilir ve kişisel çalma listelerini kolayca yönetebilirler.

Bu hoparlörler, sadece mükemmel bir müzik deneyimi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda günlük kullanım ve akıllı ev yönetimi için de çeşitli özellikler barındırıyor. Sesle kontrol edilebilen akıllı ev otomasyonlarından, evin tüm odalarına duyurular göndermeye kadar pek çok kullanışlı özelliği bünyesinde barındırıyor. Ayrıca, Apple TV 4K ile entegre çalışarak ev sineması sistemini bir üst seviyeye taşıyor.

Kullanıcıların günlük ihtiyaçlarını destekleyen ve ev otomasyonunda yeni bir sayfa açan bu hoparlörler, aynı zamanda şık tasarımlarıyla her türlü iç mekâna uyum sağlıyor. HomePod, geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiş örgü kumaşı ve yeni gece yarısı rengi seçeneğiyle çevresel sürdürülebilirliğe de katkıda bulunuyor. HomePod mini, renk seçeneklerini genişleterek kullanıcılarına kişisel tercihlerine göre seçim yapma olanağı sunuyor.

Apple, müşteri gizliliğini koruma konusunda da taahhüdünü sürdürerek, tüm Siri isteklerinin uçtan uca şifrelenmesi gibi güvenlik önlemleriyle kullanıcıların gizliliğine öncelik veriyor. Bu hoparlörler, enerji verimliliği açısından da öne çıkıyor; düşük güç modunda çalışarak enerji tüketimini minimuma indiriyorlar.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER