Eğlence

Apple’ın Brad Pitt’li F1 filminden ilk fragman geldi

apple f1

Apple F1 filminin duyurusunu yaptığında bu hem merak uyandırmış hem de bazı hayranların en baştan tepki göstermesine neden olmuştu. Özellikle F1 yönetimiyle, takımlarla ve yıldız isimlerle olan yakın işbirliği, akıllara çıkacak işin kalitesi konusunda sorular getirmişti. Ancak yayınlanan ilk fragman, filme dair umutları bir hayli yukarıya çekecek türden.

Formula 1 ile iş birliği içinde, 300 milyon gibi büyük bir bütçe ile çekilen F1 filminin başrolünde ünlü oyuncu Brad Pitt yer alıyor. Formula 1 hayranlarında şimdiden büyük heyecan yaratan filmin yıldızlarla dolu kadrosu ise göz dolduruyor.

Seyirciyi F1’in heyecan verici dünyasına dahil edecek olan filmde, ünlü oyuncu Brad Pitt, Formula 1’e geri dönen eski bir pilotu canlandırırken, genç oyucun Damson Idris ise onun APXGP adlı kurgusal bir takımdaki ekip arkadaşı rolünde. Gerçek Grand Prix yarışlarının yapıldığı hafta sonlarında çekilen filmde Pitt ve Idris’in yanı sıra Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia ve Samson Kayo gibi ünlü oyunlar yer alıyor. Öte yandan başta Lewis Hamilton olmak üzere bazı F1 pilotları da filmde boy gösterecek.

Apple F1 filmi için Formula 1 dünyasıyla iş birliği yaptı

Yönetmen koltuğunda Top Gun: Maverick’in yönetmeni olan Joseph Kosinski’nin olduğu filmde Apple, Formula 1, 10 F1 takımı ve sürücüleri, FIA ve yarış organizatörleri de dahil olmak üzere F1 camiasıyla iş birliği yapmış durumda. Film 2025 yazında vizyona girecek.

İLGİLİ HABERLER