ManşetlerTeknoloji

Apple Entrepreneur Camp yeniden yüz yüze programla geri dönüyor

apple entrepreneur camp

Apple, teknoloji alanında yeterince temsil edilmeyen kurucular ve geliştiriciler için özel olarak düzenlediği Apple Entrepreneur Camp programını duyurdu. Bu kamp, girişimcilerin teknoloji sektöründe daha uzun süre ve başarılı bir şekilde var olmalarını desteklemeyi amaçlıyor. Katılımcılar, Apple mühendislerinden ve uzmanlarından birebir kod düzeyinde rehberlik alırken, aynı zamanda Apple Entrepreneur Camp mezunlarının geniş küresel ağına katılma fırsatını da elde ediyor.

Bu yıl, Apple Entrepreneur Camp için başvurular kadın, Siyahi, Hispanik/Latinx ve Yerli kurucular ve geliştiricilere açık. Apple, bu girişimcilerin teknoloji dünyasında daha fazla yer almasını teşvik etmek amacıyla, bu kapsayıcı programa herkesi davet ediyor.

Apple Cupertino’da yüz yüze program geri dönüyor

Bu yıl Apple, yüz yüze programını yeniden Cupertino’daki merkezinde başlatıyor. Ancak, bu etkinliğe katılamayanlar için tam kapsamlı program online olarak da sunulmaya devam edilecek. Apple, uygulama odaklı işlerle ilgilenen ve belirli yeterlilik şartlarını karşılayan yerleşik girişimcileri bu programa başvurmaya davet ediyor.

Katılımcılar, program boyunca Apple mühendisleriyle derinlemesine çalışma imkanı bulacak ve Apple’ın uzmanlarından uygulamalarını bir sonraki seviyeye taşımaları için gerekli desteği alacaklar. Bu kamp, aynı zamanda Apple’ın küresel girişimci ağına katılma ve bu ağdan faydalanma şansı sunuyor.

Apple Entrepreneur Camp’e başvurular, 3 Eylül 2024 tarihine kadar devam ediyor. Teknoloji dünyasında fark yaratmak isteyen tüm girişimciler, bu fırsatı kaçırmamak için başvuru sürecine hemen başlayabilirler.