ManşetlerTeknoloji

Apple gelecek ay iki farklı AirPods 4 versiyonunu tanıtabilir

airpods 3 apple 4

Apple önümüzdeki ay bir değil iki farklı AirPods 4 çıkarabilir. Bloomberg’den Mark Gurman’ın Power On isimli bülteninin en yeni sayısında bu iddiayı gündeme getirdi. İki AirPods 4 de kulak içine girecek ve ikisinin de şarj kutusunda USB-C girişi olacak. Bunun Pro olmayan AirPods’lar için bir ilk olacağını belirtmekte fayda var.

Bu iki AirPods 4’ten biri temel fonksiyonlar sunan uygun fiyatlı bir seçenek olacak. Diğeri ise büyük ihtimalle aktif gürültü engelleme ve kablosuz şarj gibi özellikler sunacak.

Apple AirPods 4 modellerini farklı tasarımlarla sunacak

Standart AirPods 4’ün Apple’ın portföyünde AirPods 2’nin yerini alması bekleniyor. Aktif gürültü engelleme desteği sunan versiyon ise AirPods 3’ün takipçisi olacak gibi görünüyor. Apple’ın iki modeli de tasarım değişiklikleriyle sunacağı ve bu iki modelin görsel açıdan ayrılabileceği belirtiliyor, ancak farklar konusunda şimdilik bilgi bulunmuyor.

Apple’ın AirPods Pro 2 için de bir yazılım güncellemesi yayınlaması bekleniyor. Bu kulaklığa iOS 18 güncellemesinin de katkısıyla bir işitme yardımı modunun ekleneceği ve bunun Conversation Boost ve Canlı Dinleme özelliklerini birleştirebileceği belirtiliyor.