Eğlence

Apex Legends Space Hunt Etkinliği’nde oyuncuları galaktik macera bekliyor

apex legends space hunt

EA ve Respawn, 17 Eylül ile 8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Apex Legends Space Hunt Etkinliği ile oyuncuları kozmik bir serüvene davet ediyor. Bu etkinlikte, oyuncular galaksi boyunca stratejik mücadelelere katılacak. Etkinlik, yeni hedef temelli Knockout SSM, 36 ödül avcısı temalı kozmetik öge ve tamamen yeni “Serpent’s Sting” Evrensel Yakın Menzilli kozmetiği gibi heyecan verici içeriklerle dolu. Ayrıca Duos modu, oyuncuların uzun zamandır beklediği bir geri dönüş yaparak, etkinlik süresince oyunda kalıcı olarak yer alacak.

Etkinliğin en dikkat çeken özelliklerinden biri Knockout Sınırlı Süreli Modu (SSM). Bu modda, oyuncular takımlarıyla birlikte Bölgeleri Ele Geçirme hedefini gerçekleştirmeye çalışacak. Her turda en düşük puana sahip beş takım eleniyor, bu yüzden strateji ve hız hayati önem taşıyor. Oyuncuların dikkatli ve hızlı hareket etmeleri gereken bu mod, mücadelelerin temposunu yükseltiyor.

Ayrıca oyuncular, Knockout Denemeleri adı verilen haftalık görevlerde mücadele ederek iki önemli Legend olan Crypto ve Wattson’ı kalıcı olarak açma şansına sahip olacaklar. Bu görevleri tamamlayan oyuncular, ayrıca Epik seviyede özel ödüller de kazanacak.

Apex Legends Space Hunt Etkinliği’nde galaktik temalı ödüller oyuncuları bekliyor

Space Hunt Etkinliği boyunca oyuncular, galaktik temalı kozmetik ögeler ve ödüller kazanabilecek. Toplamda 36 benzersiz kozmetik öge etkinlik süresince oyuncuların beğenisine sunulacak. Ayrıca oyuncular, etkinliğin Ödül Mağazası’nda Havoc ve Prowler silahları için iki Epik+ skin elde etmek amacıyla Bounty Buck biriktirebilecek. Bu kozmetik ögeleri toplamak, oyuncuları prestijli aşama ödüllerine daha da yaklaştıracak.

Etkinlik, sadece kozmetik ögelerle sınırlı kalmıyor. Oyuncular, tamamen yeni bir Evrensel Yakın Menzilli Kozmetik Öge olan Serpent’s Sting ile tanışacaklar. Bu kozmetik öge, Holographic Ölüm Sayacı ve bir Ölüm Kutusu Efekti gibi ekstra detaylarla geliştirilebiliyor. Bu kozmetiği elde eden oyuncular, dövüşlerinde rakiplerine karşı daha da stil sahibi olabilecekler.

Apex Legends: Shockwave, şu anda PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC (EA app, Epic Games Store, Steam) platformlarında mevcut.