Eğlence

Apex Legends’ın en yeni sezon güncellemesi Shockwave oyuncularla buluşuyor

apex legends shockwave

Apex Legends oyuncuların merakla beklediği en yeni sezon güncellemesi olan Shockwave yayınlandı. Shockwave, yepyeni özellikleriyle oyunculara benzersiz bir deneyim sunuyor. Trios Revival modunda oyuncular, Revivals özelliği ile takım arkadaşlarını dirilterek savaşa geri dönebiliyor.

Ayrıca dikey yapılar içeren yeni harita E-District, yakın mesafe çatışmaları için tasarlanmış neon ışıklı özel bir oyun alanı sunuyor. Yeni sezonla birlikte düşmanlar yakında olduğunda vurgulanacak ve hasar aldıklarında sağlık barları görünecek. Bu da oyunculara çatışma stratejisi geliştirmek için harika bir fırsat sunacak.

Buna ek olarak, Akimbo P2020 ve Mozambiques silahlarıyla iki kat ateş gücü sağlayarak düşmanlarınızı alt edebilirsiniz. Geliştirici ekip, oyuna adrenalini maksimize eden yeni modlar ekleyerek eğlenceyi bir üst seviyeye çıkardı ve bazı botları oyundan kaldırarak oyun deneyimini daha akıcı bir hale getirdi.

Apex Legends Shockwave Battle Pass ile oyunculara kazandıracak

Son olarak, oyuncular Shockwave Battle Pass Split 1 ile çeşitli oyun içi görevleri tamamlayarak Reactive P2020’yi kazanma şansına sahip olacaklar.