FırsatlarManşetler

AOC oyuncu monitörlerinde dikkate değer Amazon.com.tr indirimleri

aoc monitör indirim

Bugün karneler dağıtılıyor, şimdi tatil zamanı! Eğer çocuğunuzu bir karne hediyesiyle sevindirmek, aynı zamanda internet üzerinden ders çalışırken veya araştırma yaparken de gözlerinin rahat edeceği bir monitör satın almak istiyorsanız, AOC oyuncu monitörlerinde dikkate değer indirimler var. Tabii ki, bu monitörler aslında oyuncuları hedefliyor ve onlara da yüksek bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor.

Amazon.com.tr üzerinde sunulan bu indirim kapsamında yer alan modellere baktığımızda, 23.8 inç ekranlı AOC 24G2U modelini görüyoruz. Bu model 3278 TL yerine 2499 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor. 144Hz yenileme hızı, 1 ms yanıt süresi, FreeSync desteği, Full HD çözünürlük, DisplayPort, HDMI, IPS panel gibi özellikleri bulunuyor.

Daha büyük ekranlı bir model isteyenler için 27 inçlik AOC C27G2U modeli bulunuyor. 165Hz yenileme hızı, 1 ms yanıt süresi, FreeSync desteği, kavisli panel, HDMI ve DisplayPort gibi başlıca özellikler bu monitörde bulunuyor. 4822 TL’lik liste fiyatı bu model 2849 TL gibi yüksek bir indirimli fiyatla sunuluyor. Yüzde 40 civarında bir indirimin varlığı söz konusu, dikkate değer!

Bir başka 27 inç ekranlı seçenek daha var. Bu model ise AOC C27G2ZE. 240Hz yenileme hızı, 0.5 ms yanıt süresi, Full HD çözünürlük, DisplayPort, HDMI, kavisli panel gibi özellikler bu oyuncu monitöründe yer alıyor. Liste fiyatı 7519 TL olan bu ürün indirim kapsamında 6999 TL’ye sunuluyor.

Amazon.com.tr’de sunulan bu AOC monitör indirimleri ocak ayının sonuna kadar geçerli gibi görünüyor. Bu monitörler Full HD çözünürlükle sınırlı olsalar da, sahip oldukları özelliklerle farklı bütçelerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayacaktır.

İLGİLİ HABERLER