Teknoloji

Anker’den ekranlı şarj kutusuna sahip yeni kablosuz kulaklık: Soundcore Liberty 4 Pro

anker soundcore liberty 4 pro

Anker, yeni Soundcore Liberty 4 Pro kablosuz kulaklığını tanıttı. Bu kulaklık, önceki modellere kıyasla iyileştirilmiş gürültü engelleme ve daha hızlı şarj özellikleri sunuyor. Ancak en dikkat çekici yenilik, şarj kutusuna eklenen ekran. Bu ekran, telefonunuzu kullanmadan pil ömrünü kontrol etme veya Aktif Gürültü Engelleme (ANC) ayarlarını düzenleme imkanı sunuyor.

Liberty 4 Pro, şu anda 129.99 dolara satışta. Bu fiyat, 2022’de piyasaya çıkan 149.99 dolarlık Soundcore Liberty 4’e göre 20 dolar daha ucuz. Aynı zamanda, 2021’de piyasaya sürülen 169.99 dolarlık Liberty 3 Pro’ya kıyasla 70 dolarlık bir indirimle dikkat çekiyor.

Liberty 4 Pro’nun şarj kutusuna eklenen ekran, özellikle batarya endişesi yaşayan kullanıcılar için faydalı bir özellik olabilir. Ancak bu, kablosuz kulaklıklar için tamamen yeni bir özellik değil. JBL, 2023 yılında piyasaya sürdüğü Tour Pro 2 modelinde 1.45 inçlik bir dokunmatik ekran sunarak oynatma kontrolleri, ses ayarları, EQ ayarları ve hatta bağlı telefondan gelen bildirimleri görüntüleme gibi birçok işlev sağladı. Anker’in Liberty 4 Pro modelindeki ekran ise daha sınırlı. Ekranın altında bulunan küçük bir dokunmatik çubuk, ANC ayarlarını düzenleme veya şeffaflık modunu açma işlevi görüyor.

Anker’in belirttiğine göre, kulaklıklar tam şarjla ANC kapalıyken 10 saat, ANC açıkken ise 7.5 saat kullanım süresi sunuyor. Şarj kutusuyla bu süre 40 saate kadar çıkarken, ANC açık olduğunda 30 saate düşüyor. Kulaklıklar tamamen şarjı tükendiğinde ise sadece 5 dakikalık bir şarj ile 4 saatlik kullanım süresi elde edilebiliyor. Şarj kutusu USB-C kablosu veya kablosuz şarj pedi ile şarj edilebiliyor.

anker soundcore liberty 4 pro

Liberty 4 Pro, ses kalitesini artırmak amacıyla 10.5 milimetrelik bir bas sürücüsü ile 4.6 milimetrelik titanyum kaplı bir tiz sürücüyü bir araya getiriyor. Gürültü engelleme, her kulaklıkta bulunan üçer mikrofon ve değişen hava basıncını algılayan barometrik bir sensör yardımıyla çalışıyor. Bu sensör, özellikle uçuş sırasında daha iyi performans sağlamak için geliştirilmiş. Kulaklıklar, Bluetooth 5.3 desteği ile geliyor ve çoklu cihaz bağlantısı sunuyor. SBC, AAC ve LDAC ses kodeklerini destekleyen kulaklıklar, LDAC’ı yalnızca Android cihazlarla kullanılabiliyor.

Anker Soundcore Liberty 4 Pro için üç renk seçeneği sunuluyor

Liberty 4 Pro, baş hareketlerinizi takip eden uzamsal ses desteği sunuyor ve IPX5 sertifikası ile yağmurda veya yoğun egzersiz sırasında güvenle kullanılabiliyor. Anker’in online mağazası ve Amazon üzerinden satışa sunulan kulaklıklar, parlak siyah, beyaz ve parlak açık mavi olmak üzere üç renk seçeneği ile geliyor.