EğlenceManşetler

Amazon Prime Gaming Haziran 2024 ücretsiz oyunları ve avantajları netleşti

amazon prime gaming haziran 2024

Amazon Prime Gaming, her ay sunduğu ücretsiz oyunlarla oyun severlere büyük bir heyecan yaşatıyor. Amazon Prime üyeliği ile birlikte sunulan bu hizmet, üyelerine her gün özel indirimler, ücretsiz kargo, tasarruflar ve eğlence gibi birçok avantaj sağlıyor. Prime Gaming, Amazon Prime üyelerine, indirilebilir ücretsiz oyunlar, aylık Twitch kanalı aboneliği ve sürekli gelişen oyun avantajları sunuyor. Amazon Prime Gaming Haziran 2024 ücretsiz oyunları ve diğer avantajları belli oldu.

Haziran ayında, Prime üyeleri için STAR WARS™ Battlefront II (Classic, 2005), Weird West Definitive Edition, Genesis Noir, Everdream Valley, Mythforce, Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread ve Projection: First Light gibi yeni ücretsiz oyunlar sunuluyor. Ayrıca, Mayıs ayının son ücretsiz oyun sürprizi olarak The Lullaby of Life de GOG kodu ile erişime açılacak. Prime üyeleri, bu oyunları ücretsiz olarak indirebilir ve kalıcı olarak koleksiyonlarına ekleyebilirler.

Prime üyeleri, Prime Gaming teklifi sayesinde Metro Exodus, Bee Simulator, Fallout New Vegas: Ultimate Edition ve Fallout 3: Game of the Year Edition gibi popüler oyunlara da erişebilecek. Ayrıca, Fortnite, LEGO® Fortnite, Rocket Racing, Fortnite Festival ve Trackmania gibi oyunlara tam erişim sağlanacak. Bu oyunlar, oyunculara geniş bir yelpazede oyun deneyimi sunarak eğlence dolu anlar yaşatacak.

Haziran 2024 Prime Gaming ücretsiz oyunları

Prime Gaming, haziran ayı boyunca birçok ücretsiz oyun sunuyor ve ilk oyun 6 Haziran’da indirilebilir olacak. Bu ayın oyunları, oyunculara Mythforce’da kılıç ve büyü kullanarak çizgi film düşmanlarıyla savaşma ve Weird West Definitive Edition’da alışılmadık kahramanların hikayelerini keşfetme imkanı tanıyor.

6 Haziran’da indirilebilecek olan STAR WARS™ Battlefront II (Classic, 2005), Darth Vader’in seçkin 501. Lejyonunun bir üyesi olarak, hikaye tabanlı bir destanda savaşma şansı sunuyor. Bu oyunda yapılan her eylem, savaşın ve nihayetinde STAR WARS™ galaksisinin kaderini etkiliyor.

Weird West Definitive Edition, destanlaşmış bir grup kahramanın hikayesini, oyuncuların verdikleri kararlarla şekillenen acımasız bir toprakta anlatıyor. Bu oyun, Epic Game Store kodu ile 6 Haziran’dan itibaren indirilebilir olacak.

Genesis Noir, genişleyen bir evrende, yaratılışı yok etmenin ve aşkınızı kurtarmanın yollarını aradığınız bir noir macerasıdır. Bu oyun, Amazon Games App üzerinden indirilebilir.

13 Haziran’da, Everdream Valley adlı oyun, gündüzleri bir çiftliği yaz cennetine dönüştürme ve geceleri rüyalarınızda çeşitli yaratıkları canlandırma şansı sunuyor. Bu oyun, Amazon Games App üzerinden erişilebilir olacak.

Mythforce, yeni bir roguelike macerada etkileyici 1. şahıs dövüş deneyimi sunuyor. Bu oyun, Epic Game Store kodu ile indirilebilir olacak ve oyuncuları kılıç ve büyü kullanarak zorlu düşmanlarla yüzleşmeye davet ediyor.

Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread, platform maceraları, derin keşifler ve patlayıcı aksiyonla dolu bir 2D metroidvania oyunudur. Bu oyun, GOG kodu ile indirilebilir olacak.

Projection: First Light, Greta’nın mitolojik bir gölge kuklası dünyasında kültürler arası bir yolculuğa çıkarken efsanevi kahramanlarla tanıştığı bir bulmaca-platform oyunudur. Bu oyun, Amazon Games App üzerinden erişilebilir olacak.

Haziran 2024’te, Prime Gaming’in sunduğu oyunları kaçırmamak için Prime üyeliğinizi kontrol etmeyi unutmayın. Bu ayın oyunları, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli oyuncular için harika seçenekler sunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER