EğlenceManşetler

Amazon Prime Gaming oyuncuları Yüzüklerin Efendisi ve Borderlands ile güldürüyor

amazon prime gaming

Amazon, eylül ayında Prime Gaming üzerinden sunduğu ücretsiz oyunlarla Yüzüklerin Efendisi ve Borderlands hayranlarını sevindiriyor. Özellikle Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin popülerliğinin ardından, Prime üyelerine iki büyük Yüzüklerin Efendisi oyunu ücretsiz sunuluyor: Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition ve LEGO The Lord of the Rings. Bu iki oyun, oyuncuları Orta Dünya’nın büyüleyici atmosferine taşıyor. Shadow of Mordor ile Sauron’un ordularına karşı epik bir mücadele verirken, LEGO versiyonunda Yüzük Kardeşliği ile macera dolu bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Bununla birlikte, Borderlands serisinin hayranları için de büyük bir fırsat sunuluyor. Prime üyeleri bu ay, Borderlands: The Pre-Sequel, Tales from the Borderlands ve Borderlands 2 gibi sevilen oyunları ücretsiz olarak edinebilecek. Pandora’nın kaotik dünyasında destansı maceralara atılma ve ikonik karakterlerle unutulmaz görevler tamamlama şansı oyunseverleri bekliyor.

Amazon Prime üyeleri sadece Yüzüklerin Efendisi ve Borderlands ile sınırlı kalmayacak. Eylül ayında Prime Gaming üzerinden Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, Greedfall: Gold Edition, LEGO Indiana Jones: The Original Adventures, LEGO The Hobbit ve Thronebreaker: The Witcher Tales gibi birçok popüler oyuna da ücretsiz erişim imkanı sunuluyor. Bu oyunların yanı sıra daha az bilinen ama ilgi çekici oyunlar da listede yer alıyor: Whispered Secrets: Everburning Candle Collector’s Edition, Minabo — A Walk through Life ve Ghost Song gibi yapımlar da Prime üyelerini bekleyen seçenekler arasında.

Amazon Prime üyeleri, bu ücretsiz oyunların yanı sıra Prime Gaming ile oyun içi içeriklere ve güncel fırsatlara da erişim sağlıyor. Üyelik avantajları arasında, popüler markaların ürünlerinde özel indirimler, Prime Day fırsatları, Prime Video ile ödüllü içeriklere erişim ve Twitch üzerinden bir yayıncıya 30 gün boyunca ücretsiz abonelik de bulunuyor. Amazon Prime üyeliği için aylık 39 TL ödemek gerekiyor.

Amazon Prime Gaming Eylül 2023 ücretsiz oyunları

A

Prime Gaming’in bu ayki tam oyun listesi şu şekilde: Middle-earth: Shadow of Mordor, LEGO The Lord of the Rings, Borderlands 2, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, GreedFall: Gold Edition, Whispered Secrets: Everburning Candle Collector’s Edition, Minabo — A Walk through Life, Eternights, LEGO Indiana Jones: The Original Adventures, Borderlands: The Pre-Sequel, Tales from the Borderlands, 9 Years of Shadows, Moonlighter, Golfie, Cursed to Golf, Hell Pie, Showgunners, Arcadegeddon, Thronebreaker: The Witcher Tales, The Falconeer, LEGO The Hobbit, I Love Finding Cats & Pups — Collector’s Edition, Kerbal Space Program, Mystery Case Files: Black Crown — Collector’s Edition, Ghost Song, Ynglet, Black Desert, Giana Sisters: Twisted Dreams.