EğlenceManşetler

Amazon Prime Gaming’in ağustos ayında ücretsiz sunacağı oyunlar belli oldu

amazon prime gaming

Amazon Prime Gaming Türkiye, ağustos ayının ücretsiz oyunlarını açıkladı. Amazon Prime üyeleri, bu ay ayında SteamWorld Heist, Deus Ex: Mankind Divided, Tomb Raider: The Angel of Darkness, Tomb Raider: The Last Revelation + Chronicles, Gravity Circuit, South of the Circle, Loop Hero, Trek to Yomi, Kraken Academy!!, Baldur’s Gate II: Enhanced Edition, Beholder 3, Hard West 2, En Garde!, Stray Gods: The Roleplaying Musical, Grime: Definitive Edition, KeyWe, Figment 2: Creed Valley, Spells & Secrets, Young Souls, Arcade Paradise, INDUSTRIA ve The Collage Atlas oyunlarına ücretsiz sahip olabilecek.

Amazon Prime üyeleri; aylık sadece 39 TL karşılığında, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlara ve oyun içi içeriklere sahip olmanın yanı sıra en popüler markaların ürünlerine günlük özel fırsatlara erişim, Prime Day’de özel fırsatlar ve indirimler, Prime Video ile ödüllü filmlere ve TV bölümlerine sınırsız erişim gibi birçok avantajdan da faydalanabiliyor.

Prime Gaming kapsamında üyelere süresiz sahip olabilecekleri ücretsiz oyunların yanı sıra popüler oyunlarda kullanabilecekleri seviye atlatma, kıyafet ve kaplama gibi karakter yükseltmeleri ve Twitch üzerinden diledikleri bir yayıncının kanalına 30 gün boyunca ücretsiz abonelik gibi ayrıcalıklar da sunuluyor.

Amazon Prime Gaming Ağustos 2024 ücretsiz oyunları

  • Şu an oynanabilirSteamWorld Heist [GOG Code] – Bir dizi epik taktik çatışmaya giren, buharla çalışan bir korsan mürettebatını yönetin.
  • Şu an oynanabilirDeus Ex: Mankind Divided [GOG Code] – Son teknoloji ürünü güçlendirmelerden oluşan yeni bir cephanelikle donanmış deneyimli bir gizli ajan olan Adam Jensen olarak oynayın ve dünya çapındaki büyük bir komployu çözün.
  • Şu an oynanabilirTomb Raider: The Angel of Darkness [GOG Code] – Lara’nın yaşadıkları onu derinden değiştirdi. Daha karanlık, sertleşmiş, buyurgan birine dönüştü. Eski akıl hocası Von Croy’dan gelen umutsuz bir telefon onu Paris’e götürür. Ancak oraya vardığında, yaşlı adamın vahşice öldürüldüğünü ve ölümünü onun üzerine yıkmak için bir komplo hazırlandığını keşfeder.
  • Şu an oynanabilirTomb Raider: The Last Revelation + Chronicles [GOG Code] – Lara henüz 16 yaşındayken, dünyaca ünlü bir arkeolog olan Profesör Werner Von Croy’dan arkeoloji dersleri almıştır. Şimdi ileri sarın ve Lara’yı Mısır’da kendi işine bakarken bulun, ta ki bir bataklık onu yeraltına, antik bir mezarın derinliklerine çekene kadar.
  • Şu an oynanabilir: Gravity Circuit [Amazon Games App] – Gravity Circuit’in gizemli güçlerini kullanan yalnız bir savaş kahramanı olan Kai’yi, bilinçli robotların yaşadığı fütüristik bir dünyada maceraya atılırken takip edin.
  • Şu an oynanabilirSouth of the Circle [GOG Code] – Siyasi bir çatışmaya dâhil olan Cambridge akademisyenleri Peter ve Clara arasında gelişen ilişkinin derin hikâyesini deneyimleyin.
  • Şu an oynanabilirLoop Hero [Epic Games Store] – Cesur kahraman için benzersiz her sefer döngüsü boyunca düşmanları, binaları ve araziyi yerleştirmek için genişleyen bir mistik kart destesi kullanın.
  • Şu an oynanabilirTrek to Yomi [Epic Games Store] – Kasabasını ve sevdiği insanları tüm tehditlere karşı korumaya yemin etmiş genç kılıç ustası Hiroki olarak oynayın. Trajediyle karşı karşıya kalan ve görevine bağlı olan yalnız samuray, kendisiyle yüzleşmek ve ilerleyeceği yola karar vermek için yaşamın ve ölümün ötesine yolculuk etmelidir.
  • Şu an oynanabilirKraken Academy!! [Amazon Games App] – Arkadaşlar ve özgür ruhlar edinin ve dünyayı kurtarmak için büyülü bir kraken ile güçlerinizi birleştirin.
  • 15 AğustosBaldur’s Gate II: Enhanced Edition [Amazon Games App] – Kahramanlardan oluşan grubunuzu toplayın ve her seçimin önemli olduğu bu zengin hikâye ve fantastik destanda efsanevi maceraya devam edin.
  • 15 AğustosBeholder 3 [Amazon Games App] – Yüksek rütbeli bir güvenlik görevlisi sizi hapishaneden kurtardığında, kendinizi onun planlarında bir piyon olarak buluyorsunuz. Şimdi onun gizli planlarının önünde duran herkesi ortadan kaldırmalı ve iki işte birden çalışırken hayatınızı geri kazanmalısınız.
  • 15 AğustosHard West 2 [GOG Code] – Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı Vahşi Batı dünyasında geçen bu sıra tabanlı taktik oyununda düşmanlarınızı alt edin.
  • 15 AğustosEn Garde! [GOG Code] – Kılıç dövüşü, hiciv ve maskaralıklarla dolu cesur kaçışlarında Adalia karakterini oynayın. Zalim Kont-Dük’e meydan okuyun ve gösterişli bir şekilde tiranlığa karşı çıkın!
  • 15 AğustosStray Gods: The Roleplaying Musical [GOG Code] – Modern bir fantezi dünyasında, üniversite terk Grace’e bir İlham Perisi gücü verilir – zaman dolmadan selefinin ölümünün ardındaki gerçeği bulmak için ihtiyaç duyacağı güç. Bu güzel el çizimi rol yapma müzikalinde Grace’in kiminle ittifak kuracağına, kime güvenebileceğine ve kimin ona ihanet edebileceğine siz karar vereceksiniz.
  • 22 AğustosGrime: Definitive Edition [Amazon Games App] – Gerçeküstü çevrenizi keşfedin, form ve işlev değiştiren canlı silahlarla karşılaştığınız birçok düşmanı savuşturun ve yok edin.
  • 22 AğustosKeyWe [Epic Games Store]  – KeyWe, tuhaf bir postanede çalışan iki küçük kivi kuşu Jeff ve Debra’nın başrolde olduğu sevimli, iş birlikçi bir postal puzzle oyunudur. Onlara yardım edecek elleri olmadığından, mesajları zamanında teslim etmek için kollar, ziller ve düğmelerden oluşan interaktif bir ortamda zıplamalı, kanat çırparak ve gagalayarak ilerlemelidirler.
  • 22 AğustosFigment 2: Creed Valley [Amazon Games App] – Müzikal karşılaşmalarda patronlarla yüzleşin, bulmacalarda yolunuzu bulun ve insan zihninde geçen benzersiz ortamları keşfedin.
  • 22 AğustosSpells & Secrets [GOG Code] – Spells & Secrets, macera hikâyesiyle herkesi bu ödüllendirici türe davet eden derin ve motive edici bir rogue-lite oyunudur. Büyülerinizi yaratıcı şekillerde kullanarak Greifenstein Büyücü Akademisi’ni büyülü yaratıklardan kurtarın.
  • 22 AğustosYoung Souls [Amazon Games App] – Asi ikizler üvey babalarını kurtarmak için savaşırken savaşçı goblin ordularıyla savaşın, yüzlerce silah ve aksesuarla seviye atlayın, keşfe çıkın ve dünyalar arasında yolculuk yapın.
  • 29 AğustosArcade Paradise [GOG Code] – Kârları yönetin, sakızları toplayın, çamaşırları yıkayın ve arcade ünitelerinin kilidini açmak için para kazanın ve aile çamaşırhanesi işletmesini bir Arcade Paradise haline getirin.
  • 29 AğustosINDUSTRIA [GOG Code] – Berlin duvarının yıkıldığı akşam, genç bir kadın gizemli koşullar altında ortadan kaybolan iş arkadaşını bulmak için paralel bir boyuta dalar. Doğu Berlin’deki kontrol noktaları hâlâ insan kalabalığıyla dolup taşarken Nora bu dünyadan, zamanın bilinmeyen katmanlarına ve bilinmeyen bir kadere doğru kaçar.
  • 29 AğustosThe Collage Atlas [Amazon Games App] – Her küçük ayrıntının kâğıt üzerine kalem ve mürekkeple sevgi dolu bir şekilde işlendiği, tamamen elle çizilmiş bir resimli kitap hayal dünyasında yolculuk edin.