ManşetlerTeknoloji

Amazon.com.tr’de Prime Day indirimlerinin tarihleri belli oldu

amazon prime day 2024

Amazon, Prime üyelerine yönelik özel olarak düzenlediği Prime Day etkinliğini Türkiye’de bu yıl 16 – 22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirecek. Geçen yıllarda da temmuz ayı içinde gerçekleştirilmişti. Amazon Prime Day 2024 kapsamında üyelere, geniş bir yelpazede ürünlerde önemli indirimler sunulacak. Böylece Amazon, müşterilerine hem tasarruf etme imkanı sağlayacak hem de ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi sunacak.

Amazon Türkiye, müşteri ihtiyacını ön planda tutarak, 1-7 Temmuz arasında bile Prime Day için özel bir hazırlık süreci işletecek. Sosyal medya influencer’ları ve popüler platformlar aracılığıyla topladığı geri bildirimlerle en çok talep edilen ürünlerin belirlenmesinde etkin bir rol oynadı. Bu süreç, Türkiye’deki müşterilerin ihtiyaç ve isteklerinin doğrudan Amazon’un indirim stratejisine katkı sağladığını gösteriyor.

Amazon Prime Day’de neler var?

Bu özel haftada Amazon Prime üyelerine özel, birçok kategoride avantajlı fiyatlar sunuyor. Etkinlikte, teknoloji ürünlerinden ev aletlerine, spor malzemelerinden güzellik ürünlerine kadar geniş bir yelpazede indirim fırsatları yer alacak. Amazon, Prime Day için özellikle teknoloji, moda, güzellik ve kitap gibi kategorilerde yoğunlaşarak, Türkiye’den gelen taleplere özel olarak seçilmiş ürünler sunacak.

Üstelik, Prime üyeliği olan müşteriler, sadece indirimlerden değil, aynı zamanda hızlı ve ücretsiz teslimat, erken erişim fırsatları ve Prime Video gibi eşsiz avantajlardan da yararlanacak. Prime üyeleri, Prime Day boyunca Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulaması üzerinden yapacakları alışverişlerde, indirim tutarında ücret iadesi garantisi gibi özel fırsatlardan da faydalanabilecek.

Prime Day’in yalnızca alışveriş fırsatları ile sınırlı kalmayıp, aynı zamanda Prime Video ve Prime Gaming gibi dijital hizmetlerde de değerli avantajlar sunduğu unutulmamalıdır. Özellikle Prime Video, Amazon Originals başta olmak üzere geniş bir film ve dizi arşivi ile üyelere ek ücret ödemeden yüksek kaliteli içerik sunuyor.

Amazon’un bu yıl 10. kez düzenlediği Prime Day etkinliği, Türkiye’deki Prime üyeleri için kaçırılmayacak bir alışveriş deneyimine dönüşecek. Etkinlikten maksimum fayda sağlamak isteyen müşterilerin, 16-22 Temmuz tarihleri arasında Amazon.com.tr adresini ziyaret etmeleri ve ayrıcalıklardan yararlanmaları öneriliyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER