Fırsatlar

Amazon Prime Day 2024 indirimleri başladı, işte teknoloji ürünlerinde bazı fırsatlar

amazon prime day 2024

Türkiye’deki müşterilerin heyecanla beklediği Prime Day, Amazon.com.tr‘de bugün başladı. 22 Temmuz’a kadar devam edecek olan Amazon Prime Day 2024 süresince, Prime üyeleri, elektronikten modaya, mutfak ürünlerinden kitaplara kadar 300 bini aşkın üründe büyük indirimler ve avantajlı fırsatlardan yararlanabilecek. Her yıl dünya genelinde büyük ilgi gören bu kampanya, Türkiye’de bu yıl beşinci kez düzenleniyor ve Prime üyelerine özel kaçırılmayacak indirimler sunuyor.

Prime Day kampanyası, Prime üyelerine birçok farklı kategoride indirimler ve fırsatlar sunuyor. Elektronikten mutfak ürünlerine, modadan ev ve yaşam kategorilerine, kitaptan evcil hayvan ürünlerine ve kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir yelpazede her gün yenilenen indirimler, Amazon.com.tr veya mobil uygulaması üzerinden takip edilebilecek. Prime üyeleri, bu kampanya süresince birçok ürün ve markada benzersiz fırsatlara erişim sağlayarak, ihtiyaçlarını çok daha avantajlı fiyatlarla karşılayabilecekler.

Prime Day indirimlerinden yararlanmak ve ayrıcalıklı alışveriş deneyimini yaşamak için Prime üyesi olmak yeterli. Prime üyeliği, ayda sadece 39 TL’ye tüm vergiler dahil olarak sunuluyor ve bir ay boyunca ücretsiz denenebiliyor. Ayrıca, yıl sonuna kadar Prime üyeliğini başlatan ve ayda bir kez alışveriş yapan Prime üyeleri, ilk 3 ay içinde yaptıkları her alışveriş için Prime ücreti kadar indirim kuponu kazanma fırsatına sahip. Bu avantajlar, Prime üyeliğini daha da cazip hale getiriyor.

Prime üyeleri, hızlı ve ücretsiz teslimat, Prime’a özel indirimler, seçili ürünlerde 12 aya varan taksit seçenekleri, Prime Video ve Prime Gaming gibi birçok avantajdan faydalanabiliyor. Hızlı ve ücretsiz teslimat sayesinde, üyeler sepet tutarı gözetmeksizin aynı gün, ertesi gün veya randevulu teslimat seçeneklerinin keyfini çıkarabiliyor. Prime Video ile üyeler, birçok yerli ve yabancı dizi ve filme ek ücret ödemeden erişebiliyor. Prime Gaming ile ise, oyun içi ayrıcalıklar ve her ay yenilenen ücretsiz oyunlarla bütünsel bir oyun deneyimi sunuluyor. Bu avantajlar sayesinde, Prime Day boyunca alışveriş yapmak hem ekonomik hem de keyifli bir deneyim haline geliyor.

Amazon Prime Day 2024 fırsatları

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER