Eğlence

Age of Empires’ın mobil versiyonunun çıkış tarihi belli oldu

age of empires: mobile

İkonik gerçek zamanlı strateji oyunu Age of Empires‘ın mobil versiyonu Age of Empires Mobile, küresel ölçekte oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Uzun süredir beklenen oyun, 17 Ekim itibarıyla oyuncuların karşısına çıkacak.

TiMi Studio Group tarafından World’s Edge ile birlikte geliştirilen oyun, tanıdık ama yeni bir deneyim vadediyor. Age of Empires’ın ana unsurları, mobil dostu bir formatla oyuncuların karşısına çıkacak. Oyunun resmi X hesabından da sinematik bir fragman paylaşıldı.

Birden fazla tek oyunculu modun yer aldığı oyun, kullanıcıların tarihi yerler ve figürler, karmaşık savaş alanları ve gerçekçi silahlar içeren bir ortaçağ dünyasında imparatorluklarını kurmalarına olanak tanıyacak. Tek bir karakolla başlayan stratejik kararlar ve ittifaklar, mütevazı imparatorluğu güçlü bir medeniyete dönüştürmeyi sağlayacak.

Age of Empires: Mobile için ön kayıtlar açıldı

Ancak hepsi bu kadar değil. Oyunun en önemli özelliklerinden biri, kullanıcıların Darius the Great’ten Joan of Arc’a kadar efsanevi tarihi kahramanları kullanarak ordularını yönetme yeteneğine sahip olacak olmaları. Bu karakterlerin her biri, kullanıcıların savaş alanında stratejik bir avantaj elde etmek için kullanabilecekleri benzersiz bir beceri ve yetenek setine sahip olacak.

Oyun için ön kayıtlar başlamış durumda.