Teknoloji

Acer, eğlence ve hareket halinde üretkenlik için Iconia X12 AMOLED tabletini tanıttı

acer iconia x12

Acer, hem üretkenliği hem de eğlence deneyimlerini üst düzeye taşımak için tasarlanan yeni Iconia X12 (X12-11) AMOLED ekranlı tabletini duyurdu. Bu tablet, kullanıcıların iş süreçlerinde verimliliği artırırken, multimedya deneyimlerinde de yüksek kaliteli görüntüler sunuyor. Iconia X12, 12,6 inç büyüklüğündeki 2560×1600 çözünürlüğe sahip AMOLED ekranı sayesinde, 60 Hz yenileme hızı ve 400 nit parlaklıkla özellikle oyun oynarken ve video izlerken akıcı bir deneyim sağlıyor. Ayrıca, tabletin dörtlü stereo hoparlör sistemi, kullanıcılara zengin ve etkileyici bir ses kalitesi sunuyor.

Acer Iconia X12, kullanıcıların tablet deneyimlerini daha da geliştirmek için birçok aksesuarla birlikte sunuluyor. Cihaz, alüminyum stylus kalemi, kalem yuvası bulunan portföy kılıfı, ayarlanabilir çok açılı standı ve dokunmatik yüzeye sahip çıkarılabilir Bluetooth klavyesi ile üretkenlik ve yaratıcılık açısından önemli avantajlar sağlıyor. Iconia X12’nin 8 MP ön kamerası ve flaşlı 13 MP arka kamerası, hem görüntülü görüşmelerde hem de fotoğraf çekimlerinde üstün bir performans sunuyor. Otomatik odaklama özelliğiyle desteklenen bu kameralar, gerçeğe yakın renkler ve net görüntüler sağlıyor.

Android 14 işletim sistemiyle çalışan tablet, MediaTek Helio G99 işlemcisiyle de hız ve performansı en üst düzeye çıkarıyor. 6 nm mimarisiyle üretilen bu işlemci, akıcı video izleme ve güvenilir bağlantı imkanları sunuyor. Yalnızca 600 gram ağırlığında ve 6,7 mm inceliğindeki cihaz, olivine siyahı rengindeki şık ve dayanıklı alüminyum kasasıyla dikkat çekiyor.

acer iconia x12

Acer Iconia X12, 10000 mAh pille geliyor

Iconia X12, 10000 mAh kapasiteli pili ve hızlı şarj desteğiyle uzun süreli kullanımı garanti ediyor. Bu tablet, kullanıcıların iş ve eğlence aktivitelerinde yanlarından ayırmak istemeyecekleri ideal bir dijital yol arkadaşı olarak tasarlanmış. 8 GB LPDDR4X RAM ve 256 GB’a kadar UFS depolama kapasitesine sahip olan cihaz, ayrıca 1 TB’a kadar microSD kart desteği sunarak geniş depolama imkanı sağlıyor. Wi-Fi 5, GPS, Bluetooth 5.2 ve USB Type-C bağlantı özellikleriyle, her zaman güvenilir bir internet ve veri bağlantısı sunuyor.

Acer Iconia X12 (X12-11), EMEA bölgesinde 2025 yılının Ocak ayında 369 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.