Fırsatlar

Yeni satışa çıkan M2 iPad Air’ın 256 GB kapasiteli modelinde Amazon indirimi

m2 ipad air

Apple’ın mayıs ayında duyurusunu yaptığı M2 iPad Air, kısa bir süre sonra ilk indirim fırsatını görüyor. 256 GB kapasiteli ve Uzay Grisi renkli tabletin hem Wi-Fi hem de Wi-Fi + Cellular modellerinde yüzde 5’lik indirim var. Sadece Wi-Fi model 26.499 TL, Wi-Fi + Cellular modeli ise 34.499 TL fiyat etiketiyle sunuluyor.

M2 iPad Air özellikleri

iPad Air, modern teknoloji ve muhteşem tasarımın birleşimiyle kullanıcıya sunulan çok yönlü ve güçlü bir cihaz. İki farklı boyut seçeneği ile her kullanıcının ihtiyacına uygun bir seçenek sunan bu cihaz, göz alıcı Liquid Retina ekran teknolojisi sayesinde parlak ve canlı renklerle muhteşem bir görüntüleme deneyimi sağlıyor. P3 geniş renk yelpazesi, True Tone ve ultra düşük yansıtma oranı gibi özellikleri ile her türlü içeriği en iyi şekilde izlemenize olanak tanırken, M2 çipi ile güçlü uygulamaları ve yoğun grafik gerektiren oyunları sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyor.

Performans ve depolama konusunda kullanıcılara geniş seçenekler sunan iPad Air, tüm gün süren pil ömrü ile dikkat çekiyor. Gittiğiniz her yerde çalışmanıza, oyun oynamanıza veya medya tüketmenize olanak tanıyan bu cihaz, 1 TB’a kadar depolama seçeneği ile tüm dosyalarınızı, uygulamalarınızı, müziklerinizi ve filmlerinizi rahatlıkla saklamanıza imkan veriyor. iPadOS ise iPad’i daha da üretken, kullanıcı dostu ve çok yönlü bir hale getirerek, Sahne Yöneticisi özelliği ile aynı anda birden fazla işle meşgul olmanızı kolaylaştırıyor.

Gelişmiş kameralar, video konferanslar ve selfie’ler için inanılmaz özellikler sunuyor. 12 MP Ultra Geniş ön kamera, Portre modu ve Ana Sahne özelliği ile etkileyici selfie’ler ve video konferans deneyimleri sunarken, True Tone Flash ile donatılmış 12 MP Geniş arka kamera, fotoğraf ve 4K video çekimleri için ideal. Ayrıca, yatay modda stereo ses sunan hoparlörler ve iki mikrofon ile muhteşem bir ses deneyiminin keyfini sürebilirsiniz.

Apple Pencil Pro ve Magic Keyboard, iPad Air ile birlikte kullanıldığında sınırları zorlayan bir üretkenlik ve yaratıcılık deneyimi sunuyor. Apple Pencil Pro, iPad Air’i çizim yapmak için etkileyici bir tuvale dönüştürürken, Magic Keyboard, mükemmel bir yazma deneyimi ve yerleşik trackpad ile cihazınız için aynı zamanda koruyucu bir kılıf görevi görüyor. Touch ID ile iPad Air’inizin kilidini açabilir, uygulamalara hızla giriş yapabilir ve ödemelerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Yeni iPad Air; güçlü performansı, etkileyici ekran kalitesi, gelişmiş kamera özellikleri ve benzersiz aksesuar desteği ile her türlü kullanıcıya hitap ediyor. İster iş için ister eğlence için olsun, iPad Air modern teknolojiyi estetik bir tasarım ile birleştirerek mükemmel bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Touch ID, süper hızlı Wi-Fi 6E, USB-C bağlantısı ve iPadOS’in güçlü üretkenlik özellikleri ile iPad Air, teknoloji severlerin yeni favorisi olmaya aday.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER