Fırsatlar

128 GB kapasiteli 4. nesil 11 inç iPad Pro’da Amazon Prime indirimi

ipad pro

Okullar açılmasına rağmen okula dönüş alışverişleri sürüyor ve e-ticaret sitelerinde farklı ürünler için dikkate değer fırsatlar var. Onlardan bir tanesini de Amazon, Prime üyelerine sunuyor. 128 GB kapasiteli, 4. nesil iPad Pro’nun 11 inç versiyonu indirimli olarak sunuluyor. Bu ürünü yüzde 6’lık bir indirimle 34.999 TL’ye satın alabilirsiniz.

4. nesil iPad Pro özellikleri

2022 yılının sonbaharında çıkmış olan bu önceki nesil iPad Pro, M2 çipi ile donatılmış, hızlı Wi-Fi 6E ve LTE desteği ile bu zaman için fazlasıyla bir performans sunuyor.iPad Pro, güçlü üretkenlik özellikleri sayesinde hem profesyonellerin hem de yaratıcı bireylerin gözdesi olmaya devam ediyor.

iPadOS, iPad Pro’yu daha üretken ve kullanıcı dostu hale getiren bir işletim sistemi ve bu tablet iPadOS 18 güncellemesin destekliyor. Aynı anda birden fazla uygulama kullanma, Apple Pencil ile çizim yapma, not alma ve fotoğraf düzenleme gibi birçok işlemi kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz. Sahne Yöneticisi gibi yenilikçi özellikler, yeniden boyutlandırılabilen ve üst üste açılabilen uygulamalar ve harici ekran desteği ile kullanıcıların üretkenliklerini maksimuma çıkarıyor. Yerleşik Safari, Mesajlar ve Keynote gibi uygulamaların yanı sıra, App Store’daki bir milyondan fazla uygulamaya erişim imkanı sunuluyor.

Wi-Fi 6E teknolojisi ile donatılan iPad Pro, fotoğraf, belge ve büyük video dosyalarını hızlı bir şekilde aktarabilme yeteneğine sahip. Wi-Fi dışında olduğunuzda ise LTE bağlantısı ile her yerden internete bağlanma esnekliğini sunuyor. Bu sayede, nerede olursanız olun bağlanabilirlik sorunu yaşamadan çalışmalarınıza devam edebilirsiniz.

Performans açısından, M2 çipi ile donatılan iPad Pro, 8 çekirdekli CPU ve 10 çekirdekli GPU ile güçlü performans ve hızlı grafikler sunuyor. Tüm gün süren pil ömrü sayesinde kesintisiz kullanım sağlayabilir, büyük dosyalar ve uygulamalar için 2 terabayta kadar depolama alanı ile sınırsız özgürlük yaşayabilirsiniz. Bu donanım özellikleri, iPad Pro’yu profesyoneller için ideal bir araç haline getiriyor.

Apple Pencil (2. nesil) ve Magic Keyboard, iPad Pro’yu daha da işlevsel kılıyor. Apple Pencil, iPad Pro’ya çizim yapma ve not alma konusunda büyük bir hassasiyet ve kolaylık katıyor. Magic Keyboard ise mükemmel bir yazma deneyimi ve yerleşik trackpad ile iPad’iniz için koruyucu bir kılıf olarak da kullanılabiliyor. Bu aksesuarlar, işleri daha hızlı ve verimli hale getiren mükemmel tamamlayıcılar olarak öne çıkıyor.

11 inç Liquid Retina ekran, ProMotion, True Tone ve P3 geniş renk yelpazesi gibi gelişmiş teknolojilerle her şeyin olağanüstü bir hassasiyetle gerçekleşmesini sağlıyor. Ultra düşük yansıtma oranı sayesinde, ekranın her açıdan mükemmel görünmesini sağlayarak görsel deneyiminizi zenginleştiriyor. Ayrıca, Face ID teknolojisi ile iPad Pro’nuzun kilidini tek bir bakışla açabilir ve güvenli bir şekilde uygulamalarda oturum açabilirsiniz.

Sonuç olarak, iPad Pro, güçlü donanım özellikleri, gelişmiş bağlantı teknolojileri, üretkenlik araçları ve üstün ekran kalitesi ile en üst düzey iPad deneyimini sunuyor. Bu özellikleri ve fiyatıyla özellikle üniversite öğrencilerinin beklentilerini karşılayacak özelliklere sahip.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.