Fırsatlar

Türkçe F klavyeli, iPad 10. nesil uyumlu Magic Keyboard Folio’da büyük indirim

magic keyboard folio

Apple’ın 10. nesil iPad tabletiyle uyumlu olan Magic Keyboard Folio, özellikle öğrenciler ve standart deneyim seviyesindeki tüketiciler için isabetli olan bu tableti bir dizüstü bilgisayar gibi kullanma imkanı veriyor. Üzerinde izleme dörtgeni barındıran bu aksesuarın Türkçe F klavyeli versiyonu, Amazon.com.tr’de yüzde 40 indirimle, 5.999 TL’ye satılıyor. F klavye özellikle gazeteciler ve eğitmenlerin ilgi gösterdiği bir klavye türü. Eğer iPad 10. Nesil sahibiyseniz ve bu klavye ile yazabiliyorsanız, bu fırsata bir göz atmanız yerinde olabilir.

Magic Keyboard Folio, iPad için tasarlanmış bir klavye ve kılıf çözümü. Rahat bir yazma deneyimi sunan bu ürün, yerleşik hassas trackpad’i, 14 tuşlu işlev tuşu sırası ve çift parçalı tasarımıyla öne çıkıyor. Manyetik olarak iPad’e yapışan çıkarılabilir klavye ve koruyucu arka panel, cihazınızı her açıdan koruyor. Üstelik şarj etmeniz veya eşleştirmeniz de gerekmiyor. iPad’inize takın ve anında kullanmaya başlayın.

Magic Keyboard Folio’nun iki parçalı tasarımı, kullanıcılara ihtiyaçlarına göre uyarlama esnekliği sağlıyor. Çıkarılabilir klavye ve koruyucu arka panel manyetik olarak yapışarak iPad’inizi güvende tutuyor. Geniş ve herhangi bir yerine tıklanabilen trackpad, Multi-Touch hareketleri ve imleç kullanımı için ideal bir deneyim sunuyor. Böylece işlerinizi kolayca halledebilirsiniz.

Magic Keyboard Folio, sadece bir klavye değil, aynı zamanda iPad’inizi koruyan şık bir kılıf. Arka paneldeki ayarlanabilir stand sayesinde ekranınızı istediğiniz açıya getirebilir, kesintisiz bir görüntüleme deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz. Gittiğiniz her yerde iPad’iniz güvende kalır. Böylece evde, okulda, ofiste veya seyahatte iPad’inizi yanınızdan ayırmadan üretkenliğinizi sürdürebilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER