Eğlence

Merakla beklenen Thunderbolts’un Türkçe dublajlı ve altyazılı fragmanları yayınlandı

thunderbolts

Marvel Studios, “Thunderbolts” filminin merakla beklenen teaser fragmanını ve afişini bugün resmi olarak yayınladı. Bu filmde Marvel Sinematik Evreni’nin (MCU) en sıra dışı kahramanları bir araya geliyor. Hayranlar, Marvel’ın gişe rekorları kıran yapımlarıyla tanınan stüdyonun bağımsız film yapımcılarıyla iş birliği yaparak gerçekleştirdiği bu yeni projeyi heyecanla bekliyor.

Film, Yelena Belova (Florence Pugh) karakterinin liderliğindeki bir grup karakterin maceralarına odaklanıyor. Yelena, daha önce “Black Widow” filminde yer alan depresif suikastçı olarak tanınmıştı. “Thunderbolts” filminde onun liderliğinde bir araya gelen ekibe, Marvel Sinematik Evreni’nden tanıdık birçok isim de katılıyor. Bu isimler arasında Bucky Barnes (Sebastian Stan), Red Guardian (David Harbour), John Walker (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko), Ghost (Hannah John-Kamen) ve Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) bulunuyor.

Film, Marvel evrenindeki bu anti-kahramanları bir araya getirerek izleyiciye yeni ve farklı bir macera sunmayı amaçlıyor. Jake Schreier’in yönetmenliğini üstlendiği film, aksiyon sahneleri ve güçlü karakter dinamikleriyle dikkat çekecek gibi görünüyor. Schreier’in yönettiği yapımın baş yapımcılığını ise Marvel Studios Başkanı Kevin Feige üstleniyor. Ayrıca Louis D’Esposito, Brian Chapek, Jason Tamez ve Scarlett Johansson da projede baş yapımcı olarak görev alıyor.

Thunderbolts 2 Mayıs 2025’te vizyona girecek

“Thunderbolts” filmi, Marvel Sinematik Evreni’nin sonraki büyük adımlarından biri olarak dikkat çekiyor. 2025’te vizyona girecek olan bu yapım, hayranları MCU’nun daha karanlık ve karmaşık taraflarıyla tanıştırmaya hazırlanıyor. Film, 2 Mayıs 2025 tarihinde sinemalarda izleyiciyle buluşacak.