Eğlence

The Last of Us’ın yeni sezonu için ilk resmi fragman yayınlandı

the last of us 2. sezon

HBO, The Last of Us Günü olan 26 Eylül’de popüler dizinin ikinci sezonuna ait ilk resmi tanıtımı yayınladı. Bu yeni fragman, birkaç hafta önce gösterilen kısa tanıtım videosunu genişletiyor ve dizinin yeni karakterleri ile tehlikeli anlarına daha yakından bir bakış sunuyor. Catherine O’Hara’nın terapist olduğu tahmin edilen karakteri ve Kaitlyn Dever’ın önemli bir rol üstleneceği Abby’yi daha fazla görüyoruz. Fragmandaki en dikkat çekici sahnelerden biri, Abby’nin zincirli bir çitin altında ezilmekten son anda kurtulduğu korkutucu bir sahne.

Fragman ayrıca The Last of Us Part II’den tanıdık birçok anı da içeriyor. Ellie (Bella Ramsey) ile bir enfekte arasında, terkedilmiş bir süpermarkette geçen gerilim dolu sahne ve onun Dina’ya (Isabela Merced) gitar çaldığı ünlü sahne bunlar arasında yer alıyor. Oyunun metro sahnesi de tanıtımda görülebiliyor, ayrıca Seraphitler ve Jeffrey Wright da ikinci sezonda yer alacak karakterlerden biri olarak tanıtılıyor.

Wright, The Last of Us Part II’deki askeri bir grubun lideri rolüne geri dönüyor. Elbette Joel (Pedro Pascal) da fragmanda sıkça yer alıyor; Ellie ile gitar çalıyor ve terapist olduğu tahmin edilen O’Hara’nın karakteri ile bir seansta gözyaşlarını tutamıyor.

The Last of Us 2. sezon bölümlerinin kesin yayın tarihi açıklanmadı

Ne yazık ki, fragman ikinci sezonun tam yayın tarihini açıklamıyor. Ancak HBO yetkilisi Casey Bloys, dizinin Emmy Ödülleri’ne aday olabilmesi için 2025’in ilk yarısında yayınlanacağını belirtti. Aynı durumun The White Lotus dizisinin yeni sezonu için de geçerli olduğu bildiriliyor.

Bu arada, Naughty Dog da The Last of Us Günü’nü yeni ürünler ve çeşitli içeriklerle kutluyor. Steam Puanları ile elde edilebilecek yeni oyun temalı avatarlar ve emoji seti mevcut. Ayrıca tematik bir Steam Deck açılış videosu da kullanıcılara sunulmuş durumda. PlayStation Plus Extra ve Premium üyeleri ise bugünden itibaren ilk oyunun PS5 remake versiyonuna ek bir ücret ödemeden erişebilecekler.