Teknoloji

Samsung’un Galaxy Z Flip 6 için sunacağı renk seçenekleri ortaya çıktı

samsung galaxy z flip 6

Samsung Galaxy Z Flip 6 büyük ihtimalle temmuz ayında gözler önüne çıkacak. Katlanabilir telefonun Z Fold 6 ve Galaxy Ring akıllı yüzük ile birlikte tanıtılması bekleniyor. Ekran Tedarik Zinciri Danışmanları’ndan Ross Young tarafından yapılan yeni bir paylaşım, Z Flip 6’nın renk seçeneklerini öğrenmeyi sağlıyor.

Katlanabilir telefonun Açık Mavi, Nane Yeşili, Gümüş Gölge, Sarı, İşlenmiş Siyah, Şeftali ve Beyaz renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacağı söyleniyor. Samsung’un ilk dört seçeneği daha yüksek hacimle, son üç seçeneği ise daha küçük hacimle üreteceği belirtiliyor.

B

B

Üretim hacmiyle ilgili iddianın kulağa biraz tuhaf geldiğini belirtmek gerekiyor. Sarı veya Nane Yeşili renklerinin siyah ile beyaza kıyasla daha fazla üretilmesi, ilk bakışta oldukça tuhaf görünüyor. Dolayısıyla bu konuya temkinli yaklaşmakta fayda var.

Samsung Galaxy Z Flip 6 hangi özelliklerle gelecek?

Üretim hacmini bir kenara bıraktığımızda Galaxy Z Flip 6’nın oldukça renkli olacağı ve her zevke hitap edeceği anlaşılıyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin bulunması bekleniyor. Bu işlemciye 12 GB RAM’in eşlik edeceği söylenirken, kapak ekranının büyüklüğünün de 3.9 inçe çıkacağı belirtiliyor.

Galaxy Z Flip 6’da geliştirilmiş bir menteşe mekanizmasının bulunması ve katlanabilir ekranın da 6.7 inç olması bekleniyor. 50 megapiksel ana kameraya ise 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera eşlik edecek. Z Flip 5’te 3700 mAh olan pil kapasitesinin 4000 mAh olacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER