Teknoloji

Galaxy Watch 7’nin özellikleri Amazon tarafından sızdırıldı

samsung galaxy watch 7

Samsung Galaxy Watch 7 serisi akıllı saatler önümüzdeki ay düzenlenecek Unpacked etkinliğinde gözler önüne çıkacak. Sızıntılar sayesinde akıllı saatler sayesinde pek çok detayı görmek mümkün olurken, bunların en yenisi beklenmeyen bir kaynak olan Amazon’dan geldi.

Galaxy Watch 7 ürün sayfası, Amazon Kanada sitesinde görüntülenebilir durumda. Burada ürün görseli olarak bir Chromebook görseli yer alsa da, özelliklerin Watch 7’ye ait olduğunu anlamak pek zor değil.

İkinci nesil bio-aktif sensör sayesinde hem egzersiz hem de uyku sırasında kalp atış hızının daha iyi şekilde takip edilebileceği belirtiliyor. Ürün sayfasında saatin gelişmiş verimlilik ve performans sağlayan 3 nm bir işlemcinin bulunduğuna da dikkat çekiliyor.

samsung galaxy watch 7

Ürün sayfasında ayrıca mesajlar için akıllı yanıt işlevi ve uyku, egzersiz ve iletişim için kişiselleştirilmiş bir yapay zeka arkadaşı gibi çeşitli yapay zeka destekli özelliklerden de bahsediliyor.

Samsung Galaxy Watch 7, güç koruma moduyla 100 saat pil ömrü sunabilir

Güç koruma moduyla 100 saatlik bir pil ömrü sağlanacağı belirtilirken, uzun egzersizler için de dayanıklılık modunun saatte mevcut olacağı ifade ediliyor. Çıkış tarihi için 10 Temmuz’un varlığı doğru görünürken, fiyatın 358.85 Kanada doları olduğu belirtiliyor. Bu sayfadaki bilgilerin doğru olup olmadığına temkinli yaklaşmak gerektiğin i hatırlatmakta fayda var.