Teknoloji

Samsung, 10 Temmuz’da yeni katlanabilir Galaxy serisini tanıtacak

samsung mesajlar

Samsung, yeni teknoloji harikası ürünlerinin vitrini olacak Galaxy Unpacked etkinliğini 10 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirecek. Etkinlikte, merakla beklenen Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6 akıllı telefonların yanı sıra Galaxy Watch 7, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds 3 Pro ve Galaxy Buds 3 gibi yenilikçi ürünler de tanıtılacak.

Samsung’un en son yeniliklerine yönelik bir sızıntıyı ortaya çıkaran Evan Blass, Galaxy Unpacked etkinliğinin resmi görünümlü bir geri sayım sayacını gösteren bir GIF animasyonu yayınladı. GIF’te, etkinliğin 10 Temmuz 2024’te Güney Kore Standart Saati’ne (KST) göre akşam saat 22.00’de, yani Türkiye saatiyle 16.00’da gerçekleşeceği açıklandı. Bu sayacın Samsung’un henüz yayına alınmamış bir web sitesinin parçası olduğu düşünülüyor. Samsung, web sitesini her an aktifleştirebilir.

10 Temmuz’daki Galaxy Unpacked etkinliği öncesi beklentiler

Etkinliğe doğru yaklaştıkça Samsung’un tanıtacağı ürünlerle ilgili daha fazla bilgi ortaya çıkıyor. Yakın zamanda, Galaxy Z Fold 6’nın maket modeli, Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6’nın fiyatları, Galaxy Watch Ultra ve Galaxy Buds 3 Pro’nun tasarımları görüldü. Bu bilgiler, etkinlik öncesinde Samsung hayranlarının beklentilerini daha da artırıyor.