Teknoloji

Redmi K70 serisinin yeni üyesi K70 Ultra’nın özellikleri sızdırıldı

redmi k70 pro redmi k70 ultra k80

Redmi K70, K70 Pro, K70E modelleri geçtiğimiz kasım ayında tanıtılmıştı. Bu üçlüye yakında yeni bir model daha katılacak. Redmi K70 Ultra adını taşıyan ve yakında Çin’de gözler önüne çıkacak olan telefonun özellikleri sızdırıldı.

Sızıntıya göre, K70 Ultra’nın kalbinde MediaTek Dimensity 9300+ işlemci bulunuyor. Telefonun 1.5K çözünürlüklü ekranının yenileme hızının 144 Hz olduğu belirtilirken, ihtiyaç duyulan enerjiyi ise 120W şarj destekli 5500 mAh pilin sağlayacağı söyleniyor.

Metal çerçeve ve cam arka panelle gelmesi beklenen akıllı telefon, suya ve toza karşı IP68 dayanıklılık sertifikasıyla gelecek. K70 Pro ile aynı ana kamerayı paylaşacak olan akıllı telefon, 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kamera taşıyacak. Kamera tarafında Pro’ya kıyasla bir geri adım atılacak gibi görünmesi kafaları karıştırıyor. Dolayısıyla bu söylentiye biraz temkinli yaklaşmakta fayda var.

Redmi K70 Ultra dünyaya Xiaomi 14T Pro adıyla açılabilir

K70 Ultra’nın Çin dışında Xiaomi 14T Pro adıyla satılması ihtimali ise oldukça yüksek görünüyor. Xiaomi geçtiğimiz yıl Redmi K60 Ultra modelini dünya sahnesine 13T Pro adıyla çıkarmıştı. Xiaomi’nin 14T Pro’yu da bazı kamera özellikleriyle Redmi K70 Ultra’dan ayrıştırması muhtemel görünüyor.

K

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER