Teknoloji

OnePlus Pad Pro’nun tasarımı hem resmi paylaşım hem de yeni sızıntıyla doğrulandı

oneplus pad pro

OnePlus Ace 3 Pro, 27 Haziran’da tanıtılacak. Bu etkinlikte Ace 3 Pro’ya eşlik edecek ürünlerden birisi de OnePlus’ın ikinci tableti olan Pad Pro olacak. Geçtiğimiz yıl çıkan OnePlus Pad’in adımlarını takip edecek olan Pad Pro, isminden de anlaşılacağı üzere daha gelişmiş özellikler sunacak.

OnePlus’ın Weibo hesabından yapılan bir paylaşım da tabletin tasarımını gözler önüne seriyor. Buna ek olarak, OnePlus’ın “en güçlü Android tablet” ifadesini kullanması da ayrıca dikkat çekiyor.

Tabletin tasarımı itibarıyla OnePlus Pad’den fazla uzaklaşmadığı görülüyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından paylaşılan fotoğraflar da OnePlus’ın yeni tabletine daha detaylı bir bakış atmayı mümkün kılıyor.

oneplus pad pro

OnePlus Pad Pro ince kasasıyla dikkat çekiyor

Bu görsellerde tabletin oldukça ince ve hafif bir metal kasaya sahip olduğu görülüyor. Bölünmüş ekran özelliğinin kullanımının kolay olacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor. Fiyatın uygun olacağı söylense de, bunun Çin pazarı için geçerli bir bilgi olduğunu hatırlatmak gerekiyor.

  • oneplus pad pro

OnePlus Pad Pro’nun uluslararası pazara açılıp açılmayacağı belirsizliğini koruyor. Bu durumda fiyatın Çin’e kıyasla daha yüksek olacağı ise şimdiden rahatlıkla söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER