Teknoloji

Yeni sızıntılar OnePlus Nord CE4 Lite’ın tasarım ve özelliklerini gösteriyor

oneplus nord ce4 lite

OnePlus Nord CE4 nisan ayında tanıtılmış olsa da, Nord CE4 Lite ve Nord 4 modelleri henüz resmiyet kazanmış değil. Ancak internete sızan ve Nord CE 4 Lite’a ait olduğu söylenen bir görsel, telefon hakkında fikir edinmeyi sağlıyor. Kameranın hemen altındaki yazı, ana kameranın 50 megapiksel çözünürlüklü olduğunu gösteriyor.

Akıllı telefonun Oppo K12x modelinin yeniden isimlendirilmiş versiyonu olması bekleniyor. CPH2621 model numarasını taşıyan Nord CE4 Lite, gümüş tonlarında bir renk ve cam bir arka panelle gelecek gibi görünüyor. Telefon için piyasanın genel trendlerine uygun şekilde düz bir çerçeve tercih edilmiş.

Nord CE4 Lite hakkındaki sızıntılar bununla da sınırlı kalmıyor. 80W hızlı şarj destekli 5500 mAh kapasiteli pille gelecek olan telefon, Geekbench’in testinden de geçti. Nord CE4 Lite bu testte tek çekirdek performansıyla 896, çoklu çekirdek performansıyla da 2002 puan aldı.

Test edilen prototipin kalbinde Qualcomm Snapdragon 6s Gen 3 işlemci var gibi görünüyor. Bu işlemcinin de Snapdragon 695’in yeniden adlandırılmış versiyonu olduğunu hatırlatmakta fayda var. Oppo K12x’in de Snapdragon 695 işlemci taşıdığını düşününce Snapdragon 6s Gen 3’ün varlığına pek şaşırmamak gerekiyor.

oneplus nord ce4 lite

Benchmark testinde bu işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor. Nord CE 4 Lite’ın önümüzdeki ay itibarıyla resmiyet kazanacağı da sızıntıda paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

OnePlus Nord CE4 Lite başka hangi özelliklerle gelecek?

Oppo K12x benzerliği, bu telefonda da 6.67 inç büyüklüğünde 2400 x 1080 piksel çözünürlüklü 120 Hz OLED ekranın bulunacağı anlamına geliyor. 50 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel derinlik sensörü, 16 megapiksel ön kamera, Android 14 ve OxygenOS 14 de telefonun muhtemel özellikleri arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER