Teknoloji

OnePlus Ace 3 Pro’nun özellikleri tanıtımdan önce doğrulandı

oneplus ace 3 pro 5

OnePlus Ace 3 Pro, 27 Haziran’da resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, OnePlus’tan da telefon için yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Ace 3 Pro’nun kalbinde sızıntıların daha önce gösterdiği gibi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci olacak. Bu işlemciye eşlik edecek RAM seçenekleri 24 GB’a kadar uzanacak. Depolama alanı için en büyük seçenek ise 1 TB olacak.

OnePlus akıllı telefonun renk seçeneklerini de açıkladı. Bu renk seçenekleri Porselen Beyazı, Yeşil Alan ve Titanyum Gök adını taşıyor.

Ace 3 Pro’da kullanıcıları 9126mm² büyüklüğünde buhar soğutmalı bir ısı tahliye mekanizması da olan pasif soğutma sistemi karşılıyor. OnePlus, soğutmanın Ace 2 Pro’ya kıyasla yüzde 36 oranında iyileştirildiğine dikkat çekiyor. Termal iletkenliğinde ise yüzde 70’lik bir gelişim söz konusu.

OnePlus Ace 3 Pro, 6100 mAh pille gelecek

Ace 3 Pro’ya ihtiyaç duyduğu enerjiyi 6100 mAh kapasiteli pil verecek. OnePlus’ın Glacier Battery teknolojisiyle geliştirilen bu pil, 100W şarj desteğine sahip. Ace 3 Pro ile birlikte şirketin ilk amiral gemisi tableti Pad Pro da gözler önüne çıkacak. Watch 2 ve Buds 3 de şirketin tanıtacağı diğer yeni ürünler arasında yer alıyor.