Eğlence

Fortnite konserlerinin sıradaki yıldızı Metallica olacak

metallica fortnite

Ünlü isimlerin boy gösterdiği Fortnite konserlerinin sıradaki yıldızı dünyanın en büyük grupları arasında yer alan Metallica olacak. Konser haberi, Metallica ve Fortnite arasıdaki geniş ölçekli iş birliği anlaşmasının bir parçası olarak duyuruldu.

“Metallica: Fuel Fire Fury” adını taşıyan konser bu ay içinde birkaç zaman diliminde izlenebilecek. İlk gösterim 22 Haziran’da Türkiye saatiyle 21.00’da yapılacak. Diğer gösterimler ise 23 Haziran’da 00.00, 06.00, 17.00, 21.00 ve 24 Haziran 00.00’da gerçekleştirilecek.

Sanal konserde nelerin olacağı konusunda henüz bir detay paylaşılmış değil. Ancak Fortnite’taki Eminem, Ariana Grande, Travis Scott ve Marshmello gibi isimlerin konserlerine benzer bir deneyim bekleniyor.

Metallica Fortnite ekosisteminin tamamına ulaşacak

Fortnite’ın artık bir “battle royale” oyunundan daha fazlası olduğu söylenebilir. Epic, Metallica deneyimini ekosistemin geneline yayacak. Grup, 13 Haziran’da başlayacak Fortnite Festival isimli müzik oyununda boy gösterecek. Buna ek olarak, Rocket Racing’e de Trash Mountain şarkısı eklenecek. Metallica’nın dört üyeleri hem kendi görüntüleri hem de Lego versiyonlarının görüntüleriyle oyunda yerini alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER