Fırsatlar

Huawei Watch GT 4’ün bazı seçeneklerinde indirim var (Haziran 2024)

huawei watch gt 4

Huawei Watch GT 4, sahip olduğu özellikler, geniş kasa ve kayış seçenekleri ve farklı platformlardaki akıllı saatleri desteklemesiyle dikkat çeken bir akıllı saat modeli oluyor. Hepsiburada, bazı GT 4 seçeneklerinde indirimler sunuyor, böylelikle akıllı saatler, Huawei Online Mağaza’daki fiyatlara göre bile daha ucuza gelebiliyor.

Örneğin, 46mm siyah kasa ve kayışlı Huawei Watch GT 4’ü Hepsiburada’da 5.776,68 TL’ye satın alabilirsiniz. Kahverengi deri kayışlı model ise 6.699 TL’ye satın alınabiliyor.

Huawei Watch GT 4 özellikleri

Huawei Watch GT 4 46mm, şıklığı ve teknolojiyi bir araya getiren bir akıllı saat olarak dikkati çekiyor. Bu model, 46mm çapa ve 10.9mm kalınlığa sahip olup, 140-210mm arası bilek ölçüsüne uygun şekilde tasarlanmıştır. Saatin kayış hariç ağırlığı yaklaşık 48 gramdır, bu da onu oldukça hafif ve kullanımı rahat bir cihaz haline getirir. Estetik açıdan paslanmaz çelikten üretilmiş saat kutusu, cihazın dayanıklılığını artırırken zarif bir görünüm sunar. Huawei Watch GT 4, şehir hayatından outdoor aktivitelerine kadar geniş bir yelpazede kullanım imkanı tanır.

1.43 inçlik renkli AMOLED ekranı, 466×466 piksel çözünürlüğü ve 326 PPI piksel yoğunluğu ile canlı ve net görüntüler sunar. Bu özellikler, ekranın hem iç hem de dış mekanlarda mükemmel görüş sağlamasına yardımcı olur. Kaliteli grafikler ve sezgisel kullanıcı arayüzü ile kullanıcılara benzersiz bir deneyim yaşatan bu saat, her türlü ortamda rahatlıkla kullanılabilir. AMOLED ekran teknolojisi, enerji tasarrufu sağlarken göz alıcı renkler ve derin siyahlar sunar, bu da saat yüzü tasarımlarını daha dikkat çekici kılar.

Huawei Watch GT 4, geniş bir kayış seçeneğine sahiptir ve bu sayede her kullanıcı kendi tarzına uygun bir kayış seçebilir. Siyah floroelastomer, metal paslanmaz çelik, yeşil kompozit ve kahverengi deri kayış seçenekleri ile her türlü tarz ve kullanım alanına hitap eder. Farklı kayış seçenekleri, sadece görsel bir çeşitlilik sunmakla kalmayıp aynı zamanda kullanım açısından da farklı avantajlar sağlar; örneğin, spor yaparken floroelastomer kayış tercih edilebilirken, resmi bir davette metal paslanmaz çelik kayış daha uygun olabilir.

Saat, modern bir yaşam tarzına sahip olan kullanıcılar için ideal olan çok yönlü sensörlerle donatılmıştır. İvmeölçer, jiroskop, manyetometre, optik kalp atış hızı, barometre ve sıcaklık sensörleri, saatin çok çeşitli sağlık ve aktivite izleme özelliklerini destekler. Bu özellikler, kullanıcının günlük aktivitelerini, egzersizlerini ve genel sağlık durumunu detaylı bir şekilde izlemeyi mümkün kılar. HUAWEI TruSleep™ gibi gelişmiş izleme teknolojileri sayesinde daha iyi uyku alışkanlıkları da geliştirebilirsiniz.

14 güne kadar uzun pil ömrü sunması, Huawei Watch GT 4’ü rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerden biridir. Maksimum kullanımda 14 gün, düzenli kullanımda 8 gün ve Always On Display (Her Zaman Açık Ekran) modunda 4 gün batarya ömrü, kullanıcıların günlük yaşamlarını kesintisiz bir şekilde verimli geçirmelerini sağlar. Kablosuz şarj özelliği ile pratik bir şarj deneyimi sunulurken, saatin suya dayanıklılık seviyesi de 5 ATM olarak belirlenmiştir. Bu, saatin yüzme gibi su aktivitelerinde güvenle kullanılabileceği anlamına gelir.

Huawei Watch GT 4, Android 8.0 veya üzeri ve iOS 13.0 veya üzeri işletim sistemleriyle uyumludur, bu da geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ettiğini gösterir. Saatin kutu içeriğinde ise saat, şarj istasyonu (şarj kablosu dahil) ve hızlı başlangıç kılavuzu ile garanti belgesi bulunur. NFC, Bluetooth 5.2, hoparlör ve mikrofon gibi iletişim özellikleri sayesinde de bu akıllı saat, modern yaşamın gerekliliklerini fazlasıyla karşılar ve kullanıcılara konforlu bir yaşam sunar.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER