ManşetlerTeknoloji

Huawei Watch Fit 3 tanıtıldı: Türkiye’de 4.499 TL’den başlayan fiyatlarla çıkıyor

huawei watch fit 3

Huawei, yeni akıllı saati Huawei Watch Fit 3’ü, Huawei Pura 70 Serisinin küresel lansmanını yaptığı Dubai’deki etkinlikte tanıttı. Akıllı saat Türkiye’de, 4.499 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak. Apple Watch’a benzer tasarımıyla dikkat çeken ürün, deri ve silikon kayış seçenekleriyle sunulacak. Renk yelpazesi geniş olan saat, 10 güne kadar pil ömrü sunuyor.

Huawei Watch Fit 3 özellikleri bağlantı Seçenekleri

1,82 inçlik AMOLED ekranıyla gelen Huawei Watch Fit 3, 480×480 piksel çözünürlüğe sahip. 4 GB depolama alanı bulunan cihaz, Bluetooth 5.2 üzerinden akıllı telefonlarla iletişim kurabiliyor. Ayrıca dahili mikrofon ve hoparlör sayesinde telefon görüşmelerini destekliyor.

Sporseverler için tasarlanan akıllı saat, çok sayıda sporu otomatik olarak takip edebiliyor. Standart hale gelen sağlık özellikleri de cabası. 68 dakikada tamamen şarj edilebilen 400 mAh pil, saati 7 ila 10 gün boyunca çalıştırabiliyor.

Huawei Watch Fit 3, derinliklere dayanıklı tasarımıyla yüzücülerin de ilgisini çekecek. 26 gramlık ağırlığı ile oldukça hafif olan saat, kullanıcılara konfor sunuyor. Avrupa’da 159 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Huawei Watch 4 Pro Space Exploration da Türkiye’de

Huawei, bu modelin tanıtımının yanı sıra, geçtiğimiz haftalarda duyurduğu Watch 4 Pro Space Exploration versiyonunu da Türkiye’ye getiriyor. Safir cam ve titanyum gövdesiyle dikkat çeken bu model, seçili otomobil modelleri için anahtar görevi de görebiliyor.

HarmonyOS 2.0 ile çalışan Watch 4 Pro Space Exploration, 21 güne kadar pil ömrü sunuyor. Bu model, Türkiye’de 27.999 TL fiyat etiketiyle piyasada olacak.

İLGİLİ HABERLER