Teknoloji

Google Pixel 8A şimdi de ilk bakış videosunda görüldü

google pixel 8a

Google Pixel 8A hakkında son birkaç aydır pek çok sızıntı etrafta dolaşıyor. Bu sızıntılara sürekli olarak yenileri eklenmeye devam ediyor. Sızıntıların sonuncusu, Fas’ın Kazablanka şehrinde yaşayan bir telefon satıcısı tarafından paylaşılan ilk bakış videosu oldu.

Bu hızlı ilk bakış videosu sayesinde Pixel 8A’yı bir kez daha görmek mümkün olurken, tasarım da doğrulanıyor. Pixel 8A’nın tasarımının büyük ölçüde Pixel 8’den esinlendiği de bir kez daha gözler önüne çıkıyor.

Pixel 8A’nın kalbinde, tıpkı Pixel 8 ve 8 Pro’da olduğu gibi, Google’ın Tensor G3 işlemcisinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. 6.1 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 90 Hz OLED ekran, 8 GB RAM, 128 GB depolama alanı, 64 megapiksel ana kamera, 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 27W şarj destekli 4500 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Google Pixel 8A selefinden daha yüksek bir fiyatla satışa sunulacak

Pixel 8A’nın selefine kıyasla daha yüksek bir fiyatla satışa sunulacağı iddiası da şu sıralarda yoğun şekilde etrafta dolaşıyor. Bunun doğruluğunu görmek için de Google’ın mayıs ayında gerçekleştireceği I/O etkinliğini beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER