Fırsatlar

8 GB RAM ve 128 GB hafızalı Galaxy S24 için Amazon’da

galaxy s24

Samsung’un 2024 model amiral gemisi akıllı telefonlarından olan Galaxy S24, Amazon’da dikkat çekici bir avantajla satılıyor. Samsung’un kendi online mağazasında 40.999 TL’ye satılan 8 GB RAM ve 128 GB hafızalı siyah renkli modeli, Amazon.com.tr’de 33.699 TL’ye satın alabiliyorsunuz. Bu da 7.300 TL’lik bir avantaj anlamına geliyor.

Galaxy S24 özellikleri

Samsung Galaxy S24 akıllı cep telefonu, modern telefon piyasasında dikkat çekici özellikleriyle ön plana çıkıyor. 8 GB RAM ve 128 GB hafıza kapasitesiyle günlük kullanım ve ağır yük altında bile sorunsuz bir performans sunuyor. Siyah renk seçeneği ve Samsung Türkiye garantisi ile satışa sunulan bu cihaz, kullanıcıların güven içinde satın alışveriş yapmalarını sağlıyor. Amazon üzerinden 33.699,00 TL gibi bir fiyata erişilebilir olması, KDV dahil fiyat avantajı ve Amazon güvencesi ile güvenli işlem imkanı sunuyor.

Cihaz, 6.2 inç boyutundaki ekranı ile etkileyici bir görüntüleme deneyimi vaat ediyor. FHD+ çözünürlüğü ve ultra ince çerçeve tasarımı sayesinde, kullanıcılar her zamankinden daha fazla ekran alanının keyfini çıkarabilirler. Ayrıca, görüntü görüş desteği sayesinde optimum renk ve kontrast ayarları ile görsel zenginliği en üst düzeye çıkarıyor.

Yenilikçi Armor Aluminum malzemesi sayesinde, Samsung Galaxy S24 sadece dayanıklılık açısından üstün değil, aynı zamanda hafif ve IP68 toz ve suya dayanıklılık özellikleri ile kişisel maceralarınıza eşlik edecek bir yapı sunuyor. Bu da cihazın zorlu koşullar altında bile güvenilir bir partner olmasını sağlıyor.

Kamera konusunda da iddialı olan Galaxy S24, 50 Mega Pixel’lik yüksek çözünürlüklü bir kamera ile donatılmış. Kullanıcılar, bu kamera sayesinde hayal kırıklığına uğratmayacak kalitede fotoğraflar çekebiliyorlar. AI destekli ISP ile karanlık ortamlarda bile parlak ve net fotoğraflar elde etmek mümkün. Ayrıca, 2x veya 3x optik zoom özelliği ile uzaktaki nesneleri bile detaylı bir şekilde yakalayabilirsiniz.

Gelişmiş ısı dağıtım sistemi ile Galaxy S24, özellikle oyun oynarken dikkat çekici bir performans sergiliyor. Yeni Buhar Haznesi sayesinde, cihaz yük altında bile serin kalmayı başarıyor ve bu da kullanıcılara kesintisiz bir oyun deneyimi sunuyor.

Son olarak, doğadan ilham alan renk seçenekleri ile kişisel stilinize uygun bir telefon seçimi yapmanız mümkün. Yalın ve şık renkler her bir kullanıcıya özgü bir deneyim sunarken, cihazın estetik olarak da beklentileri karşıladığını söylemek mümkün. Samsung Galaxy S24, sunduğu üst düzey özellikleri ile akıllı telefon pazarında öne çıkıyor ve kullanıcılara benzersiz bir deneyim vaat ediyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER