Fırsatlar

Casper VIA X30, avantajlı fiyatla 28 Haziran Cuma günü BİM mağazalarında

casper via x30

BİM mağazalarında cuma günü satışa çıkan elektronik ürünler bazı zamanlarda epey dikkat çekici oluyor. O tür fırsatlardan bir tanesi 28 Haziran Cuma günü BİM mağazalarında satışa çıkacak olan Casper VIA X30 oluyor. Casper’ın kendi online mağazasında 8.999 TL‘den satılan telefonu, BİM’de 7.499 TL‘ye satın alabileceksiniz.

Casper VIA X30 özellikleri

Casper VIA X30, NFC ve hızlı şarj gibi özellikleriyle kullanıcılarına zamandan tasarruf etme ve hayatlarını kolaylaştırma fırsatı sunuyor. Casper VIA X30, 4600 mAh kapasiteli bataryası ile uzun kullanım süresi vadediyor. 30W’lık hızlı şarj özelliği sayesinde cihaz, sadece 30 dakikada yüzde 60 seviyesine ulaşarak, kullanıcıların hızla harekete geçmelerine olanak tanıyor.

Bünyesinde barındırdığı 2.2GHz hızındaki MediaTek G99 işlemci ve 6nm chipset yapısı ile Casper VIA X30, fiyatının karşılığında mümkün olan en yüksek performansı hedefliyor. Bu donanım, akıcı bir kullanım deneyimi ve ısı yönetiminde optimum verimlilik sağlarken, kullanıcıların yoğun işlemleri dahi rahatlıkla gerçekleştirmelerine imkan tanıyor. NFC teknolojisi ise 10cm gibi kısa bir mesafeden hızlı ve güvenli kimlik doğrulama, ödeme gibi işlemleri yaparak modern yaşamın gerekliliklerine cevap veriyor.

Geliştirilmiş 50 MP çözünürlüğündeki arka kamera, Arcsoft yazılım desteği sayesinde, kullanıcılara profesyonel kalitede fotoğraf ve video kaydetme imkanı sağlıyor. Casper VIA X30’un üçlü arka kamera sistemi, 8MP geniş açı kamerası ile geniş manzaraları ve panoramik görüntüleri yakalamayı kolaylaştırıyor. Ayrıca, 2MP Bokeh kamera, öne çıkan objeler ile bulanık arka plan efekti sunarak, görsel anlatımı zenginleştiriyor.

Ön kamerada yer alan çoklu kamera modları, her çeşit ışık ve ortamda dikkat çekici selfie’ler çekmeyi sağlarken, 128 GB geniş hafıza alanı ve 8GB’tan 16GB’a kadar çıkarılabilen RAM kapasitesi, kullanıcıların ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap veriyor. Estetik açıdan bakıldığında ise, Casper VIA X30, platin gümüş ve platin antrasit renk seçenekleriyle ve özel efektli tasarımı ile stil sahibi kullanıcıların tercihi oluyor.

Ek olarak, 20:9 ekran gövde oranı ve yüksek çözünürlüklü IPS panel ekranı, kullanıcılara sinematik bir izleme deneyimi sunuyor. USB Type-C portu, hızlı veri aktarımını ve şarjı desteklerken, Android 12 işletim sistemi, yenilikçi ve kullanışlı bir arayüz ile cihazın güncel kalmasını sağlıyor. Casper VIA X30, yüz tanıma ve parmak izi sensörü ile üst düzey güvenlik özelliklerine de sahip. Kulaklığın yanı sıra, akıllı telefonun barındırdığı çoklu sensör yapısı, benzersiz bir kullanım deneyimi vadediyor. Bu özelliklerle dolu Casper VIA X30, teknoloji tutkunlarının ihtiyaç duyduğu her şeyi bir arada sunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER