Teknoloji

Bose’den yeni taşınabilir Bluetooth hoparlör: SoundLink Max

bose soundlink max

Bose denince herkesin aklına ilk olarak gürültü önleyici kulaklıklar geliyor. Ancak şirketin portföyünde sağlam ve taşınabilir Bluetooth hoparlörler de bulunuyor. Özellikle SoundLink Flex kendi fiyat aralığındaki rakipler arasında çok iyi bir seçenek olarak öne çıkıyor. Bose portföyüne şimdiye kadarki en büyük taşınabilir Bluetooth hoparlörü olan SoundLink Max modelini ekledi. Genel tasarım önceki Bose cihazlarına benzer olsa da, yeni model genişletilmiş çerçeveye daha büyük ses ve daha uzun pil ömrü sığdırıyor.

Bose’den verilen bilgiye göre, SoundLink Max’in içindeki üç dönüştürücü ve iki pasif radyatör, daha da büyük bir hoparlör gibi ses veren bas performansını içeren “geniş bir stereo deneyimine” güç veriyor. Şirket yeni taşınabilir hoparlörünün ses çubuklarında tipik olarak kullanılan teknolojiyi kullandığını ve türler arasında “tam, doğal ses” için distorsiyonu azaltmak üzere bunu dijital sinyal işlemeyle eşleştirdiğini söylüyor.

Bose, müzik tarzı ne olursa olsun ve konuşmacının konumu ne olursa olsun, bir şarkının her yönünün net bir şekilde duyulabileceğini vadediyor. Eğer standart ayar tercihlere uymuyorsa kullanıcılar Bose uygulaması aracılığıyla ses ayarlarını yapabilecek.

bose soundlink max

Bose, daha rafine bir görünüm sunduğunu söylediği SoundLink Max için toz kaplı, silikonla kaplı çelik bir kaplamayı tercih etti. Hoparlör aynı zamanda IP67 dayanıklılık sertifikasına sahip. Bu nedenle toz, su, pas ve düşme sorun olmayacak. Tüm bunlar, Max’i dış mekan kullanımı için çok uygun hale getiriyor ve şarj konusunda endişelenmeye gerek kalmıyor. Bose, SoundLink Max’in 20 saate kadar dayanacağını ve gerekirse bir USB-C kablosuyla telefonunuzu güçlendirebileceğini söylüyor. Çıkarılabilir bir halat sapı taşımaya yardımcı oluyor. Ancak omuz üzerinden taşımayı tercih edenler için bir kayış da mevcut.

Bose SoundLink Max Snapdragon Sound desteğiyle geliyor

SoundLink Max, yeni Android cihazlarla daha tutarlı bağlantı sunan Snapdragon Sound ve Bluetooth üzerinden gelişmiş ses kalitesi sağlayan aptX Adaptive ile donatılmıştır. Hoparlör ayrıca Google Fast Pair ve Bluetooth 5.3’ü de destekliyor.

Bose SoundLink Max 399 dolarlık fiyat etiketiyle ön siparişe açılmış durumda. Hoparlörün teslimatları 16 Mayıs itibarıyla başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER