Teknoloji

Yeni Apex Legends macerası Upheaval Double Take Koleksiyon Etkinliği başlıyor

apex legends: upheaval

Yepyeni Apex Legends organizasyonu Upheaval Double Take Koleksiyon Etkinliği yarın başlıyor. Alter’ın çarpık zihniyetinin bir ürünü olarak iyilerin kötü, kötülerin iyi olduğu bir dünya geliyor.

Oyuncular yeni Quads Takeover modunda ekstradan bir arkadaşlarını yanlarına alarak kendilerini kaosun kucağına bırakacaklar ve etkinlik sürerken Lifelıne’ın Prestige kostümü “Apex Corruptor”ın yanında birçok etkinlik öğesine de sahip olacaklar.

Apex Legends Upheaval Double Take neler getiriyor?

  • Yepyeni Quads Takeover  Karşınızda yepyeni bir oyun modu: Quads Takeover. Oyuncuların yepyeni stratejiler ve takım kompozisyonları için dört Legend’dan oluşan takımlar kurması ve savaşa katılması gerekiyor. Kısaca, 4 kat eğlence, 4 kat kaos!
  • Ödül Takibi ve Kozmetik Ögeler – Ödül Takibi ögelerini kazanmak için tüm Quads görevlerinin tamamlanması gerekiyor. Etkinlik sona ermeden önce 24 kozmetik öğenin tamamını toplayan oyuncular, düşmanlara yenilgiyi hissettirecek olan Lifeline’ın Prestige kostümü “Apex Corruptor”ı elde edecekler. Efsaneler tüm etkinlik boyunca Prestige Kostümü Görevlerinde 1,5 katı bonus kazanabilirler.

Apex Legends: Upheaval şimdi PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, EA App ve Steam ile PC’de mevcut. 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER