Eğlence

Amazon, Prime Day öncesinde 15 oyun hediye edecek

amazon prime day 2024

Amazon’un 2015 yılından bu yana her yıl tüm dünyada gerçekleştirdiği, Prime üyelerine özel kaçırılmayacak indirimler, ürünler ve fırsatlar sunan Prime Day etkinliği, bu yıl Türkiye’de 16 – 22 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. Amazon Prime Gaming Türkiye de Prime Day etkinliği öncesinde yaklaşan indirim şenliğini kutlamak için tam 15 oyunu kullanıcılara hediye edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Amazon Prime üyeleri; Deceive Inc, Tearstone: Thieves of the Heart, The Invisible Hand, Call of Juarez, Forager, Card Shark, Heaven Dust 2, Soulstice, Wall World, Hitman Absolution, Call of Juarez: Bound in Blood, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, STAR WARS: Knights of the Old Republic II The Sith Lords, Alex Kidd in Miracle World DX ve Samurai Bringer oyunlarına ücretsiz sahip olabilecek. Üstelik tüm bu oyunlar sadece başlangıç. Amazon’un Prime Day’de Prime üyeleri için başka sürprizleri de olacak.

Amazon Prime Day kutlamaları kapsamında ücretsiz sunulacak oyunlar

  • Şu an oynanabilirDeceive Inc. – Gerilimi yüksek bu çok oyunculu oyunda, dünyanın en iyi casusu olarak gizli görevlere katılın. Herhangi biri gibi gizlenin, yüksek teknolojili araçlardan oluşan bir cephanelik kullanın veya rakiplerinizi etkisiz hale getirin.
  • Şu an oynanabilir: Tearstone: Thieves of the Heart – Gözyaşı taşının kalbi kayboldu! Gemiye atlayın, zorlu ve büyüleyici bir bulmaca macera oyunu için sıkı tutunun!
  • Şu an oynanabilirThe Invisible Hand – Hemen zengin olmak ister misiniz? Orta düzey bir borsacı olarak zenginlik ve başarı peşinde koşabileceğiniz FERIOS’a hoş geldiniz! En çılgın zenginlik hayalleriniz gerçek olabilir… her şey pahasına.
  • Şu an oynanabilirCall of Juarez – Bu epik macera batı temalı FPS oyununa başlayın. Dönüşümlü olarak iki farklı, düşman karakterin rollerini üstlenin: sinsi bir kaçak olan Billy ve avcısı rahip Ray.
  • Şu an oynanabilirForager – Bu 2D açık dünya keşif, çiftçilik ve üretim oyununda keşfedin, üretin, kaynakları toplayın ve yönetin.
  • Şu an oynanabilirCard Shark – Kurnazlık, entrika ve nefis hilelerle dolu bu macera oyununda rakiplerinizle kartlarınızı oynadığınızdan daha iyi oynamanız gereken bir dünyaya girin.
  • Şu an oynanabilirHeaven Dust 2 – Bir araştırma merkezinin derinliklerinde, kriyojenik bir kapsülden uyandığınızda kendinizi yaşayan bir cehennemde kapana kısılmış olarak buluyorsunuz. Hayatta kalmak için keşif, aksiyon, bulmaca ve kaynak yönetimi içeren bu korku oyununda etrafınız zombilerle çevrilidir.
  • Şu an oynanabilirSoulstice – Gizemlerle dolu karanlık bir dünyayı keşfedin, çeşitli dövüş sistemlerinde ustalaşın ve hızlı aksiyon, acımasız düşmanlar ve muhteşem bölüm sonu canavarı dövüşleri içeren bu karanlık fantastik hikâyede iki kız kardeşin ikili güçlerini kullanın.
  • 3 TemmuzWall World – Dev robot örümceğinizle gizemli Wall World’ü keşfedin. Değerli kaynaklar için madencilik yapın, canavar ordularıyla savaşmak için ekipmanınızı yükseltin ve saldırılar arasında egzotik biyomları keşfedin.
  • 3 TemmuzHitman Absolution – Orijinal suikastçı geri döndü! Teşkilat tarafından ihanete uğrayan ve polis tarafından aranan Ajan 47, kendini yozlaşmış ve çarpık bir dünyada kefaret peşinde buluyor.
  • 3 TemmuzCall of Juarez: Bound in Blood – McCall kardeşler ailelerini kurtarmak için, efsanevi Juarez Altını ile aralarına giren herkesi öldüreceklerdir.
  • 11 TemmuzTeenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – Bu beat ’em up türü oyunda; Michelangelo, Donatello ve Raphael yeniden bir araya geliyor ve ortalığı birbirine katıyorlar.
  • 11 TemmuzSTAR WARS: Knights of the Old Republic II The Sith Lords – Ödüllü orijinal oyundaki olaylardan 5 yıl sonra Sith’ler Eski Cumhuriyet’i yok etmenin eşiğinde. Yalnız bir Jedi olarak aydınlık tarafı mı takip edeceksiniz yoksa karanlığa mı yenik düşeceksiniz?
  • 11 TemmuzAlex Kidd in Miracle World DX – Alex Kidd ile bir efsane yepyeni detaylarla geri dönüyor! Güç bileziğinizi ateşleyin ve yeni modlar, seviyeler ve özelliklerle birlikte bir platform klasiğini yeniden deneyimleyin!
  • 11 Temmuz: Samurai Bringer – Her seferinde değişen seviyeleri olan bu roguelite aksiyon oyununda Japon mitolojisinin sekiz başlı ejderhası Yamata-no-Orochi’yi yenmek için Samuray ve İblis ordularını keserek savaş tekniklerini öğrenin ve dövüş stilinizi geliştirin.

Prime üyeleri bu oyunlar dışında şu an The Lullaby of Life, STAR WARS Battlefront II (Classic, 2005), Weird West Definitive Edition, Genesis Noir, Everdream Valley, MythForce, Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread ve Projection’ın da olduğu birçok oyunu ücretsiz oynayabiliyor.

Amazon Prime üyeleri; aylık sadece 39 TL karşılığında, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlara ve oyun içi içeriklere sahip olmanın yanı sıra en popüler markaların ürünlerine günlük özel fırsatlara erişim, Prime Day’de özel fırsatlar ve indirimler, Prime Video ile ödüllü filmlere ve TV bölümlerine sınırsız erişim gibi birçok avantajdan da faydalanabiliyor. Prime Gaming kapsamında üyelere süresiz sahip olabilecekleri ücretsiz oyunların yanı sıra popüler oyunlarda kullanabilecekleri seviye atlatma, kıyafet ve kaplama gibi karakter yükseltmeleri ve Twitch üzerinden diledikleri bir yayıncının kanalına 30 gün boyunca ücretsiz abonelik gibi ayrıcalıklar da sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER