Fırsatlar

256 GB’lık 5. nesil iPad Air’da dikkate değer Amazon Prime indirimi

ipad air

Apple’ın yeni nesil iPad Pro ve Air modellerini tanıtmasına az bir sürenin kaldığı öne sürülürken, mevcut nesil ürünlerde de dikkate değer fırsatlar ortaya çıkabiliyor. 5. nesil iPad Air ile ilgili olarak Amazon.com.tr’deki Prime fırsatı da bunlardan bir tanesi. Apple 2022 iPad Air (10.9 inç, Wi-Fi + Cellular, 256 GB) – Yıldız Işığı (5. nesil) ürününü, yüzde 9’luk bir indirimle 30.999 TL’ye satın almak mümkün.

Aynı kapasite, renk ve özelliklere sahip olan beşinci nesil iPad Air’ı, Apple’ın online mağazasında 37.259 TL’lik fiyattan satın almanız mümkün oluyor. Sonuç olarak arada 6.000 TL’nin üzerinde bir fiyat avantajı bulunuyor. Bu arada Amazon’un fırsatı stoklarla sınırlı ve biz bu haberi hazırlarken sadece 5 ürün kalmıştı. O yüzden acele etmekte fayda var.

5. nesil iPad Air özellikleri

iPad Air 5. Nesil tabletin 10.9 inç boyutundaki Liquid Retina ekranı ve Apple’ın M1 çipinin sağladığı üstün performansı sayesinde, iş ve oyun için ideal bir platform sunuyor. Üst kenara yerleştirilmiş Touch ID güvenlik özelliği, gelişmiş kamera sistemleri, çok yönlü USB-C konektörü, hızlı LTE ve Wi-Fi 6 desteğiyle donatılmış bu cihaz her türlü ihtiyaca iyi şekilde yanıt verebilir.

iPadOS 17 işletim sistemine güncellenebilen bu tablet; çoklu görev özellikleri, Apple Pencil ile çizim ve not alma, fotoğrafların düzenlenmesi ve paylaşılması gibi niteliklerle, günlük yaşamda veya iş hayatında ne kadar işlevsel olabileceğini gösteriyor. Safari, Mesajlar ve Keynote gibi yerleşik uygulamaların yanı sıra App Store üzerinden erişilebilen milyonlarca uygulama, iPad Air’i sonsuz olasılıklar sunan bir cihaz haline getiriyor.

Wi-Fi 6 desteği, kullanıcılarına hızlı internet erişimi sağlayarak, dosya indirme, çok oyunculu oyunlar, online film izleme ve sosyal medyada gezinme gibi aktivitelerde kesintisiz bir deneyim sunuyor. Uzakta olduğunuzda ise LTE desteği ile iletişiminizi kesintisiz sürdürebilirsiniz. Bu özellik, hem iş hem de eğlence için yolda olduğunuz zamanlarda size büyük bir esneklik sağlar.

M1 çipin sunduğu güçlü performans, iPad Air ile yoğun grafikler içeren oyunları ve uygulamaları sorunsuz bir şekilde çalıştırmanızı sağlıyor. Ayrıca, tabletin tüm gün süren pil ömrü, hareket halindeyken bile sizinle adım adım gidiyor. Bu seçenekte yer alan 256 GB’lık depolama seçeneği sayesinde tüm önemli dosyalarınız, fotoğraflarınız ve uygulamalarınız için geniş alanınız olacak.

iPad Air, Apple Pencil (2. nesil) ile birlikte kullanıldığında, etkileyici bir çizim ve not alma cihazına dönüşüyor. Bunun yanı sıra, Magic Keyboard sayesinde, hem üst düzey bir yazma deneyimi yaşayabilir hem de iPad’inizi koruyucu bir kılıfla donatabilirsiniz. Bu aksesuarlar, iPad Air’in kullanımını daha da zenginleştiriyor ve onu kapsamlı bir çalışma ve yaratıcılık aracına dönüştürüyor.

Son olarak, iPad Air’in 10.9 inçlik Liquid Retina ekranı, True Tone, P3 geniş renk yelpazesi ve ultra düşük yansıtma oranı gibi özellikleri sayesinde görselleri canlı ve net bir şekilde gösteriyor. Gelişmiş kameraları, video konferans ve yüksek kaliteli selfieler için ideal olan Ana Sahne özelliğini desteklerken, 4K video kaydı yapabilmenize olanak tanıyan güçlü bir arka kameraya sahip. Bu özellikler, iPad Air’in hem işlevsel hem de eğlenceli bir cihaz olduğunu kanıtlıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER