Teknoloji

Samsung’un 2024 yılında, 45W şarj desteği sunan tüm Galaxy telefonları

samsung galaxy s24 ultra inceleme

Samsung, Android telefon üreticileri arasında en fazla pazar payına ulaşan şirket olsa da, Galaxy cihazları özellik yarışında genellikle diğer üreticilerin cihazlarının gerisinde kalıyor. Şarj hızı bu farklılığın en belirgin olduğu alanlardan biri. Çinli üreticiler, telefonlarına 100W’ın üzerinde şarj hızları eklerken, Galaxy cihazları maksimum 45W ile yetiniyor.

Samsung telefonların büyük pillerinde kapasite olarak rakiplerinin önüne geçse de, şarj hızları bu kadar parlak değil. Samsung, son birkaç yıldır piyasaya sürdüğü amiral gemisi telefonları ve diğer modelleri için 45W hızını en üst seviyede tutuyor, ancak çoğu cihaz 25W hızla sınırlı.

45W şarj hızı desteği, Samsung telefonları arasında oldukça nadir bulunuyor. Bu nedenle, bir Galaxy telefonunun 45W şarj desteği olup olmadığını belirlemek her zaman kolay değil.

200

Samsung 45W Güç Adaptörü ve Kablosu

  • Oldukça geniş bir ürün yelpazesinde kullanabileceğiniz süper hızlı şarj.
  • Evrensel Uyumluluk
  • Güvenli ve istikrarlı olduğu kadar hızlı ve güçlü de olabilir.

2024 yılında piyasaya sürülen ve 45W şarjı destekleyen bir Galaxy telefon almak isteyenler için aşağıdaki gibi bir liste var:

Bu liste oldukça kısa görünüyor, özellikle de M55, C55 ve F55 modellerinin farklı pazarlar için yeniden markalanmış aynı telefonlar olduğunu düşündüğünüzde. Ayrıca bu modeller, Samsung’un amiral gemisi telefonları ve Galaxy A serisi kadar geniş çapta bulunmuyor, bu nedenle, Türkiye gibi ülkeler için liste daha da kısa olabilir.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER